Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η ISOMAT εξελίσσει την εργασιακή της κουλτούρα με το ESS της EPSILON HR

epsilon

Η ISOMAT εμπιστεύτηκε στην Epsilon HR την εγκατάσταση πλατφόρμας με σκοπό την αυτοεξυπηρέτηση των εργαζομένων.  Η ISOMAT είναι μία ελληνική παραγωγική εταιρία χημικών δομικών και κονιαμάτων με πολυεθνικό χαρακτήρα. Ιδρύθηκε το 1980 και σήμερα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες βιομηχανίες δομικών υλικών στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με 3 παραγωγικές μονάδες σε Ελλάδα, Ρουμανία και Σερβία, 7 θυγατρικές εταιρίες στο εξωτερικό και εξαγωγικές πωλήσεις σε περισσότερες από 50 χώρες παγκοσμίως.

Για τις ανάγκες της, η ISOMAT επέλεξε την καινοτόμα πλατφόρμα PYLON HRM και συγκεκριμένα τη λύση του ESS (Employee Self Service) της Epsilon HR για τη διαχείριση του Ανθρώπινου Δυναμικού και αποδείχτηκε ως η ιδανική λύση.

Οι σημαντικότερες εργασίες που υλοποιήθηκαν στο συγκεκριμένο project περιλαμβάνουν:

  • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας έκδοσης εκκαθαριστικών αποδείξεων πληρωμής με κατ’ ιδίαν παράδοση στον εργαζόμενο ηλεκτρονικά, μέσω του ESS. Ο κάθε εργαζόμενος μέσα στην προσωπική του σελίδα μπορεί να βρει αναρτημένη την απόδειξη πληρωμής χωρίς την ανάγκη περαιτέρω ενεργειών.


  • Αυτοματοποίηση της διαδικασίας ενημέρωσης των εργαζομένων σχετικά με τα υπόλοιπα αδειών. Ο κάθε εργαζόμενος ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις δικαιούμενες, τις ληφθείσες και τις υπολειπόμενες ημέρες άδειας.


  • Αυτοματοποίηση διαδικασία υποβολής αίτησης και έγκρισης άδειας. Μέσα από την εφαρμογή, ο εργαζόμενος αιτείται άδεια και λαμβάνει έγκριση χωρίς να χρειαστεί να προσκομίσει περαιτέρω δικαιολογητικά ή κάποια χειρόγραφη αίτηση. Ο χρόνος αίτησης και έγκρισης άδειας έχει μειωθεί στον ελάχιστο δυνατό.


  • Έναρξη διαδικασίας ηλεκτρονικής κάλυψης ταξιδίων προσωπικού. Η καταχώρηση της αίτησης ταξιδιού, καθώς και η ενημέρωση σχετικά με τα ταξίδια που πραγματοποιεί το προσωπικό γίνεται πλέον ηλεκτρονικά. Επιπλέον, πραγματοποιείται ηλεκτρονική επισύναψη των εξοδολογίων, καθώς και άμεση έγκρισή τους από τον καθ’ ύλην αρμόδιο. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει άμεση πληροφόρηση σχετικά με το είδος του ταξιδιού, τον προορισμό καθώς και το ύψος του εξοδολογίου του κάθε εργαζομένου.


Ιδιαίτερα σημαντικό χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου project ήταν η άμεση και ένθερμη υποδοχή της νέας κουλτούρας από το σύνολο των εργαζομένων, οι οποίοι δικαίωσαν την επιλογή της διοίκησης για απομάκρυνση από τον παραδοσιακό και γραφειοκρατικό τρόπο διαχείρισης του HR και την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην καθημερινότητα της εταιρίας.

Το ESS ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις της ISOMAT και έπεται περαιτέρω εμβάθυνση της πλατφόρμας σε νέα tasks που αφορούν αίθουσες, σεμινάρια εκπαιδεύσεων, οχήματα, αξιολογήσεις κα.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ