Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (OEB), αναβαθμίζει τη λειτουργία της με Galaxy ERP και CRM της SingularLogic

singularlogic

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το έργο Galaxy ERP και CRM στην Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), το οποίο στοχεύει στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας της και στην αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των μελών της.


Η ΟΕΒ είναι παγκύπρια ανεξάρτητη οργάνωση, που έχει ως μέλη εξήντα πέντε (65) σημαντικούς Επαγγελματικούς και Κλαδικούς Συνδέσμους και εκατοντάδες επιχειρήσεις από όλους τους τομείς οικονομικής δραστηριότητας της Κύπρου, οι οποίοι απασχολούν πάνω από το 70% των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα, ποσοστό που είναι από τα ψηλότερα στην Ευρώπη.


Το έργο αφορά στην εγκατάσταση της λύσης Galaxy ERP & Galaxy CRM, τη μετάπτωση των δεδομένων από τα παλαιά συστήματα, την παραμετροποίηση βάσει των ιδιαιτεροτήτων της Ομοσπονδίας, την εκπαίδευση των χρηστών και την παραγωγική λειτουργία όλων των εφαρμογών της λύσης Galaxy.  Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από την SingularLogic Cyprus, μέλος του ομίλου SingularLogic.


Με την ολοκληρωμένη λύση Galaxy ERP και CRM, ικανοποιήθηκαν οι προσδοκίες της Ομοσπονδίας για ενοποιημένη παρακολούθηση και διαχείριση του συνόλου των δραστηριοτήτων της σε ένα ενιαίο σύστημα.  Συγκεκριμένα, η ΟΕΒ λειτουργεί με πολυεταιρικό σύστημα για την παρακολούθηση της οικονομικής και λογιστικής της λειτουργίας για 31 διαφορετικούς επαγγελματικούς Συνδέσμους. Διαχειρίζεται με ευέλικτο τρόπο το σύστημα Συνδρομών, την οργάνωση των σεμιναρίων και των εκδηλώσεών της, καθώς και το σύνολο της επικοινωνίας της με τα 8.000 μέλη της, διενεργώντας στοχευμένες email καμπάνιες μέσα από το ίδιο το λογισμικό, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες των μελών της.  Η πληροφόρηση που αφορά στα μέλη, απεικονίζεται με διαφορετικό τρόπο στους χρήστες ανάλογα με το ρόλο τους, παρέχοντας στοχευμένη διαχείριση, ασφάλεια δεδομένων και ενίσχυση της αποτελεσματικότητας με αυτοματοποιημένες ροές εργασιών. Παράλληλα, οι αναλυτικές αναφορές και η ενοποιημένη πλούσια πληροφόρηση που παρέχει το Galaxy, βοηθούν τη Διοίκηση της ΟΕΒ να λαμβάνει στοχευμένες αποφάσεις ώστε να παρέχει σύγχρονες, ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες των μελών της.


Ο κ. Αντώνης Φραγκούδης, Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Οικονομίας στην ΟΕΒ, ανέφερε: «Υπηρετώντας το όραμά μας, ως ηγετικός εκπρόσωπος του εργοδοτικού και επιχειρηματικού κόσμου, να συμβάλλουμε στην κοινωνικοοικονομική ανάπτυξη και ευημερία της Κύπρου, επενδύσαμε στον εκσυγχρονισμό της λειτουργίας μας, με ένα από τα πλέον σύγχρονα πληροφοριακά συστήματα. Το Galaxy, είναι ένα πολυδιάστατο και ευέλικτο λογισμικό, που μπορεί να στηρίξει τις διοικητικές και λειτουργικές μας ανάγκες, αλλά και να ενισχύσει την αποτελεσματικότητά μας στις προσδοκίες των μελών μας.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ