Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Διάκριση της SoftOne στα e-volution awards 2015

softone

Επιβεβαιώνοντας την ηγετική της θέση στην αγορά παροχής business λύσεων στο cloud, η SoftOne έλαβε μία ακόμα σημαντική διάκριση στα e-volution awards 2015”. Ο θεσμός διοργανώθηκε για 4η συνεχή χρονιά από τη Boussias Communications και το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου ELTRUN, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και επιχειρείν.

Στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου στο GOTHAM City Stage, η SoftOne παρέλαβε το Silver award στην κατηγορία Υπηρεσίες Cloud για τη λύση Soft1 Cloud ERP, η οποία αποτέλεσε τη μοναδική -μεταξύ πολλών υποψηφιοτήτων- που διακρίθηκε στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το Soft1 Cloud ERP αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση μηχανογράφησης στην αιχμή της τεχνολογίας, που αξιοποιεί πλήρως τις διευρυμένες δυνατότητες του cloud. Με εξαιρετική λειτουργική πληρότητα και πρωτοποριακές Web και Mobile εφαρμογές, αλλάζει τον τρόπο λειτουργίας κάθε σύγχρονης επιχείρησης, βοηθώντας τη να αντλήσει μεγαλύτερη αξία σε χαμηλότερο κόστος.

Μετά την πρόσφατη βράβευση στα Bite Awards 2014, η νέα διάκριση του Soft1 Cloud ERP αποτελεί μία ακόμη αναγνώριση της συστηματικής επένδυσης της SoftOne σε πρωτοποριακές cloud υπηρεσίες, οι οποίες τυγχάνουν ήδη της αποδοχής 1.000 και πλέον επιχειρήσεων από όλους τους κλάδους οικονομικής δραστηριότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις business λύσεις της SoftOne, μπορείτε να βρείτε στο www.softone.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ