Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Υπηρεσία Mobile Applications από τη Cyta και τη FOCUS-ON GROUP

cyta

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο εφαρμογών για το κινητό τηλέφωνο ειδικά σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης

Η Cyta, σε συνεργασία με τη FOCUS-ON GROUP, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο Mobile & Tablet applications, σχεδιασμένο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες κάθε επαγγελματικής ομάδας και επιχείρησης.

Η νέα υπηρεσία εντάσσεται στην προσπάθεια της Cyta για παροχή καινοτόμων λύσεων προς τις επιχειρήσεις και ενισχύει το χαρτοφυλάκιο των Υπηρεσιών Cloud που προσφέρει. Οι εφαρμογές είναι διαθέσιμες, τόσο στο App Store, όσο και στο Google Play.

Η Cyta, διευρύνοντας τις λύσεις που παρέχει σε μικρομεσαίες, ιδιαίτερα, επιχειρήσεις, προσφέρει την υπηρεσία Mobile Applications για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις αυτές να εισέλθουν στην ανερχόμενη αγορά των εφαρμογών για το κινητό τηλέφωνο και να ενισχύσουν την εμπορική τους επωνυμία. Η νέα υπηρεσία Mobile Applications επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πωλούν, να πληροφορούν και να επικοινωνούν με πελάτες και συνεργάτες κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται. Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις είναι πολλά όπως:

  • αύξηση της προβολής,
  • αύξηση της ανταγωνιστικότητας,
  • άμεση πρόσβαση του χρήστη για ενημέρωση,
  • διαδραστικότητα με τους πελάτες,
  • ειδοποιήσεις για ειδικές εκδηλώσεις, παρουσιάσεις και άλλα,
  • ειδικές προσφορές για τα μέλη και
  • εύκολη ενημέρωση για νέα προϊόντα.

Η υπηρεσία παρουσιάστηκε σε επιχειρηματικούς πελάτες και συνεργάτες του Οργανισμού, καθώς και σε εκπροσώπους των ΜΜΕ, την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου, στα Κεντρικά Γραφεία της Cyta. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Cyta κ. Άριστος Ριρής, ο οποίος τόνισε ότι η παροχή υπηρεσιών Mobile Applications ενισχύει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Οργανισμού, καθώς ικανοποιεί πλήρως την απαίτηση των επιχειρήσεων για μετάβαση σε καινοτόμες εφαρμογές με ασφάλεια, ταχύτητα, εξυπηρέτηση και υποστήριξη.

O κ. Παντελής Φραγκούλης, στέλεχος του τμήματος Καινοτομίας και Ανάπτυξης Υπηρεσιών, αναφέρθηκε στην Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα, ως κύριους πυλώνες της στρατηγικής της Cyta.

 

Ο κ. Νεόφυτος Μορφής, στέλεχος των Υπηρεσιών Cloud, παρουσίασε τα πλεονεκτήματα των Mobile Applications, τονίζοντας ότι η Cyta προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις στις επιχειρήσεις, με διακεκριμένους τοπικούς και διεθνείς συνεργάτες και με την ασφάλεια και αξιοπιστία των υποδομών και των Κέντρων Δεδομένων της Cyta.

 

Ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FOCUS-ON GROUP, κ. Νικόλαος Ζιάκας παρουσίασε ζωντανά στους παρευρισκομένους τις δυνατότητες των Mobile Applications και απάντησε σε σχετικές ερωτήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cloud-services ή στον Επιχειρηματικό τους Σύμβουλο στη Cyta ή τηλεφωνικά, χωρίς χρέωση, στο 8000 4678.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ