Βράβευση του www.you.gr στα e-volution awards 2015 για την Υπηρεσία Δωρεάν Αυθημερόν Παράδοσης σε κεντρικό Parking στην Αθήνα

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

09 Δεκεμβρίου 2014

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση απέσπασε το www.you.gr,  το ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας του Ομίλου Quest, για την καινοτόμο υπηρεσία παραλαβής Αυθημερόν & Δωρεάν από κεντρικό Parking της Αθήνας. Η βράβευση έγινε στο πλαίσιο των e-volution awards 2015, και συγκεκριμένα στην κατηγορία  «Καινοτομία Ηλεκτρονικού Επιχειρείν». Το www.you.gr απέσπασε το Χάλκινο βραβείο της κατηγορίας.

Το you.gr μέσω της υπηρεσίας «Close to U», παρέχει πολλαπλές επιλογές παραλαβής, εξυπηρετώντας τους πελάτες τους προκειμένου να κάνουν τις αγορές τους ακόμα πιο γρήγορα, εύκολα και βολικά. Εξελίσσοντας περαιτέρω την υπηρεσία, ξεκίνησε συνεργασία με την εταιρεία Central Parking System Aθήνα, αξιοποιώντας  τους σταθμούς Parking  που διαχειρίζεται η εταιρεία ως σημεία παραλαβής. Κάθε πελάτης του you.gr έχει πλέον τη δυνατότητα να παραλαμβάνει την παραγγελία του Αυθημερόν από το Parking « Πύργος Αθηνών» άμεσα και Δωρεάν μέσα σε λίγες ώρες. Η υπηρεσία ισχύει για όλες τις παραγγελίες ανεξαρτήτως κόστους με ωράριο παραλαβής από Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 – 22:00 (εκτός επισήμων αργιών).  Κάθε παραγγελία που τοποθετείται στο you.gr έως τη 13:00, είναι διαθέσιμη για παραλαβή από τις 14:30 και μετά, ενώ κάθε παραγγελία που τοποθετείται έως τις 17:00, είναι διαθέσιμη για παραλαβή μετά τις 18:30. Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής που υποστηρίζονται από την υπηρεσία είναι η Πιστωτική Κάρτα, το PayPal και η Κατάθεση σε Τράπεζα.

H νέα υπηρεσία Άμεσης Αυθημερόν παράδοσης στο Parking του Πύργου Αθηνών, ενός από τα μεγαλύτερα και πλέον πολυσύχναστα Parking σε όλη την Αθήνα, εξυπηρετεί ως Σημείο Παραλαβής όχι μόνο τους περίοικους, τους εργαζόμενους στην περιοχή και τους πελάτες του Parking, αλλά και τους διερχόμενους από τη Βασιλίσσης Σοφίας και τους γύρω μεγάλους οδικούς άξονες, καθώς η πρόσβαση είναι ιδιαίτερα εύκολη και η ολιγόλεπτη στάθμευση του αυτοκινήτου απροβλημάτιστη και – προφανώς - δωρεάν. Πολύ σύντομα η υπηρεσία θα επεκταθεί και σε άλλους επιλεγμένους χώρους στάθμευσης της Central Parking System, καθώς και άλλα εναλλακτικά σημεία, εξυπηρετώντας ακόμα περισσότερους πελάτες.

To www.you.gr το ηλεκτρονικό κατάστημα του Ομίλου Quest, δημιουργήθηκε για να προσφέρει  στους Έλληνες καταναλωτές μία εξαιρετική εμπειρία ηλεκτρονικών αγορών σε προϊόντα τεχνολογίας και καθημερινής χρήσης, εξασφαλίζοντας πρόσβαση σε μία τεράστια ποικιλία προϊόντων, μέγιστη οικονομία, κορυφαία αξιοπιστία, μοναδική ευκολία, απαράμιλλη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση. Η νέα υπηρεσία Άμεσης Δωρεάν Αυθημερόν παράδοσης σε επιλεγμένα σημεία, είναι η πρώτη από ένα σύνολο καινοτόμων υπηρεσιών που σχεδιάζονται, με στόχο το www.you.gr να αποτελέσει την πρώτη επιλογή για όποιον αναζητά ένα Web Shop για να κάνει τις αγορές του εύκολα, αξιόπιστα, οικονομικά και διασκεδαστικά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ