Συνεργασία της ΤΑΛΩΣ software & it me το e-shop.gr

Η εταιρεία TALOS Software & It ltd, επίσημος διανομέας των προϊόντων της Kaspersky Lab για την ελληνική αγορά, ανακοινώνει την διάθεση των προϊόντων Kaspersky έκδοση 2015 στο ηλεκτρονικό κατάστημα τεχνολογίας, e-shop.gr.

Η TALOS Software & It ltd, ιδρύθηκε το 2009 και αποτελεί τον διανομέα που εισήγαγε, διανέμεινε και προώθησε πετυχημένα τα προϊόντα της KASPERSKY LAB, καθιερώνοντας το brand ως ένα από τα κορυφαία και απέσπασε ένα από τα μεγαλύτερα μερίδια της ελληνικής αγοράς.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας αυτής, το e-shop.gr, γνωστό ως το πρώτο ηλεκτρονικό κατάστημα στην Ελλάδα, που μετά από μια δεκαπενταετή περίοδο έντονης ανάπτυξης συνεχίζει πρώτο και σε επισκεψιμότητα με περισσότερους από 80.000 διαφορετικούς επισκέπτες την ημέρα και 53 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, θα διαθέτει στην αγορά τα προϊόντα Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015 & Kaspersky Antivirus 2015 τα οποία παρέχουν προηγμένη προστασία στους χρήστες με χαρακτηριστικά όπως:

Kaspersky Internet Security Multi-Device 2015

• Προστασία για PC, Mac υπολογιστές & συσκευές Android – με μία μόνο άδεια χρήσης

• Βραβευμένη προστασία της ιδιωτικότητας  και της ψηφιακής σας ταυτότητας

• Προσφέρει επιπλέον προστασία για online τραπεζικές συναλλαγές και αγορές και βοηθάει στην ασφαλή περιήγηση των παιδιών στο Internet

Kaspersky Antivirus 2015

• Προστασία σε πραγματικό χρόνο από όλες τις νέες και ανακύπτουσες απειλές στο διαδίκτυο

• Σάρωση σε συνδέσμους ιστοσελίδων και email για προστασία από κακόβουλα λογισμικά

• Συνδυάζει προστασία και αποδοτικότητα ώστε ο υπολογιστής να λειτουργεί με ασφάλεια