Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H Mobile Technology υποστηρικτής του Retail Technology Conference 2014

Η Mobile Technology θα είναι χορηγός στο συνέδριο Retail Technology 2014, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου στο Μαρούσι Plaza, από τη Boussias Communications.

Στο συνέδριο, θα παρουσιαστεί το νέο πρόσωπο της αγοράς λιανικής, υπό το πρίσμα της τεχνολογίας και φυσικά η Mobile Technology δεν θα μπορούσε να απουσιάζει. Όπως υποδηλώνει και ο τίτλος του συνεδρίου, “Digitization, Innovation, Transformation”, το Retail Technology 2014 επιδιώκει να σκιαγραφήσει την «επόμενη μέρα» για τον κλάδο του retail συνολικά και να αναδείξει την τεχνολογική καινοτομία ως αναπόσπαστο κομμάτι της στρατηγικής των επιχειρήσεων λιανικής, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Mobile Technology προτείνει λύσεις βασισμένες σε τεχνολογίες όπως το RFID, το Voice Picking, scanners και φορητά τερματικά, τα οποία συμβάλουν στην καλύτερη οργάνωση του ίδιου του καταστήματος, τη διανομή των προϊόντων και τα retail operations και logistics, απαραίτητα εργαλεία στο σημερινό κατάστημα λιανικής, φυσικό και ηλεκτρονικό.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο θα βρείτε εδώ: http://retailtechnology.boussiasconferences.gr