Δελτία Τύπου ΣΕΠΕ

Ανακοίνωση ΣΕΠΕ σχετικά με το θάνατο του Μιχάλη Καριώτογλου

sepe_pressrelease2

Για την απώλεια του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της SingularLogic, Μιχάλη Καριώτογλου, ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς την οικογένειά του, αλλά και την οικογένεια της SingularLogic.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου υπήρξε σπουδαίος Άνθρωπος με ήθος, οξυδέρκεια, καλοσύνη και σπάνια ευγένεια. Ήταν ένα λαμπερό μυαλό για τον κλάδο ψηφιακής τεχνολογίας, αλλά και ένας από τους πρωτοπόρους και κορυφαίους στο σχεδιασμό λογισμικού στη χώρα μας.

Ο Μιχάλης Καριώτογλου διετέλεσε Ειδικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΕ από τις 28/5/2015 έως τις 28/5/2017, συνεισφέροντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη του κλάδου ψηφιακής τεχνολογίας με το ανοιχτό μυαλό, τον επαγγελματισμό, την αναλυτική του σκέψη, την αφοσίωση και τη διορατικότητα ενός οραματιστή του κλάδου Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.

Οι άνθρωποι του ΣΕΠΕ αισθάνονται προνομιούχοι που πορεύτηκαν πλάι του, είναι υπερήφανοι που υπήρξαν συνάδελφοι και πάνω απ’ όλα φίλοι του. Το ήθος και η πορεία του αποτελούν φάρο για όλους μας.

{{{ ArticleFiles }}}

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα