Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

Η Epson στην εκθεση «hxos eikona show 2014»

Η Epson, έχοντας ταυτιστεί με την καινοτομία στην τεχνολογία, έδωσε δυναμικό παρόν στην έκθεση Hxos Eikona Show 2014 που διεξήχθη στις 29-30 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Athens Ledra και συγκέντρωσε περισσότερους από 4.500 επισκέπτες και επαγγελματίες του χώρου της οπτικοακουστικής τεχνολογίας

Η Epson παρουσίασε για πρώτη φορά στο κοινό τους νέους βιντεοπροβολείς EH-TW6600W και EH-TW570  ενώ μετέφερε τους επισκέπτες σε  ένα πραγματικό σκηνικό home cinema, μεταδίδοντάς τους την απόλυτη οπτικοακουστική εμπειρία και την πιο ρεαλιστική αίσθηση κινηματογραφικής προβολής. H Epson εστίασε την προσοχή του κοινού στον βιντεοπροβολέα EH-TW6600W που μόλις κυκλοφόρησε, αποδίδοντας 1080p καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές εικόνες με εξαιρετική φωτεινότητα και ευκρίνεια 2D και 3D, ενώ προσφέρει εξίσου υψηλή απόδοση λευκού και έγχρωμου φωτισμού με επτά λειτουργίες χρωμάτων ακριβείας και λειτουργία αυτόματης βελτιστοποίησης χρωμάτων. Ο βιντεοπροβολέας home cinema EH-TW6600W είναι ιδανικός τόσο για τους απαιτητικούς σινεφίλ που θέλουν να παρακολουθούν τις νέες κυκλοφορίες σε Full HD, όσο και για τους λάτρεις των σπορ και της δράσης.

Το «χαρτοφυλάκιο» των επιτυχημένων βιντεοπροβολέων της εταιρείας συμπλήρωσαν οι EH-TW9200 και EH-TW5200, ήδη δημοφιλείς ανάμεσα στους λάτρεις της οικιακής ψυχαγωγίας και των βιντεοπαιχνιδιών, ενώ από την εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείπει ο νέος EH-TW570. Ο βιντεοπροβολέας τεχνολογίας 3LCD με φωτεινότητα 3.000 lumen, έγχρωμες εικόνες 3D και δυνατότητα ανάλυσης HD, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, είναι ιδανικός για την δημιουργία καθηλωτικών μεγάλων προβολών στο σπίτι. Επίσης, η έλλειψη καθυστέρησης επιτρέπει στον θεατή να απολαύσει την απόλυτη εμπειρία ενώ παίζει βιντεοπαιχνίδια, καθιστώντας τον EH-TW570 μια εξαιρετική home cinema επιλογή σε προσιτή τιμή.

Η έκθεση διοργανώθηκε από το περιοδικό ΗΧΟΣ ΕΙΚΟΝΑ και την ιστοσελίδα fullhd.gr, προσελκύοντας για άλλη μια φορά πλήθος ενδιαφερόμενων και καθιερώνοντας πλέον την διοργάνωση σε θεσμό.