Νέα μοντέλα IP τηλεφωνικών συσκευών ATCOM για γραφεία και επιχειρήσεις!

Μελών ΣΕΠΕ

22 Νοεμβρίου 2017

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., επίσημος αντιπρόσωπος και διανομέας των προϊόντων της ATCOM Technology Co., Ltd στην Ελλάδα και την Κύπρο από το 2010, παρουσιάζει τις νέες συσκευές A16, A26, και CT series.

Οι νέες IP τηλεφωνικές συσκευές Α16 και A26 που έρχονται να προστεθούν στη σειρά Α, έχουν μονόχρωμη φωτιζόμενη LCD οθόνη (132 x 52), 2 Gigabit θύρες Ethernet, Wall-mount bracket design και υποστηρίζουν 3-way conference και 1 & 2 SIP accounts αντίστοιχα, ενώ η τροφοδοσία τους γίνεται μέσω Ethernet. Και οι δύο συσκευές είναι ειδικά σχεδιασμένες για γραφεία και επιχειρήσεις (entry-level business) και διαθέτουν εξαιρετική ποιότητα ήχου, κομψή εμφάνιση και ευκολία στη χρήση.

Ειδικά για τα Call Centers η ATCOM δημιούργησε τη νέα σειρά CT που περιλαμβάνει τα μοντέλα CT10 και CT11. Και τα δύο νέα μοντέλα έχουν ενσωματωμένο επαγγελματικό DSP για ποιότητα φωνής HD, υποστηρίζουν 1 SIP account και dual backup server, έχουν αυτόνομο πλήκτρο για login και logout και διαθέτουν 4 προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Επιπλέον, και τα δύο μοντέλα διαθέτουν διπλό επεξεργαστή για βέλτιστη ποιότητα φωνής ενώ η διαφορά τους έγκειται στον τρόπο τροφοδοσίας που στο μοντέλο CT11 γίνεται  μέσω Ethernet.

Η νέα σειρά CT είναι συμβατή με τις πλατφόρμες IPPBX και τα ακουστικά των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Η ATCOM Technology Co., Ltd (http://www.atcom.cn/), έχοντας επενδύσει σημαντικά και για περισσότερο από μία δεκαετία στον τομέα έρευνας και ανάπτυξης τεχνολογιών VoIP, είναι μία από τις λίγες εταιρείες που είναι σε θέση να κατασκευάζουν τόσο hardware όσο και software για IPPBX και IP Phones. Διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για τις ανάγκες μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες στα προϊόντα της ATCOM θα βρουν εξαιρετικές δυνατότητες, κορυφαία αξιοπιστία και ασύγκριτη ποιότητα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές.

Οι νέες τηλεφωνικές συσκευές της ATCOM είναι άμεσα διαθέσιμες στο www.lexis.gr και στο δίκτυο συνεργατών της LEXIS. Περισσότερες πληροφορίες: email: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350, -1

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ