Η SingularLogic υλοποιεί το έργο Oracle Customer Experience-Sales Cloud για λογαριασμό της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ

Μελών ΣΕΠΕ

13 Νοεμβρίου 2017

Η SingularLogic αναλαμβάνει την υλοποίηση του έργου Oracle Customer Experience – Sales Cloud, για λογαριασμό της εταιρείας ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.. Η εταιρεία κατέχει ηγετική θέση στην Ελλάδα στους τομείς της Μεταλλουργίας, των Έργων EPC, Ηλεκτρικής Ενέργειας και Εμπορίας Φυσικού Αερίου, ενώ παράλληλα διαθέτει σημαντική διεθνή δραστηριότητα. 

Το έργο θα καλύψει τις επιχειρησιακές ανάγκες της ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε. στον κρίσιμο τομέα του Sales Force Automation. Μέσω της λύσης θα σχεδιάζεται και θα παρακολουθείται όλος ο προγραμματισμός δράσης των εν κινήσει στελεχών, με στόχο την άμεση και πλήρη διαχείριση πελατειακών σχέσεων, τόσο για υποψήφιους όσο και για υφισταμένους πελάτες (B2B).

Με την υλοποίηση του έργου η εταιρεία θα δώσει στο δίκτυο πωλητών της μέσω κινητού τηλεφώνου, tablet και web, τη δυνατότητα να έχουν μια συνολική και σφαιρική εικόνα των πελατών, ώστε να μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση σε σχετικές πληροφορίες για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Η λύση προσφέρει τη διαχείριση ευκαιριών πώλησης από την αρχική εκδήλωση ενδιαφέροντος μέχρι την ολοκλήρωση της πώλησης. Προστιθέμενη αξία στη λύση δίνει η λειτουργικότητα πρόβλεψης πωλήσεων, όπως και η διαχείριση του δικτύου συνεργατών.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ