Διάκριση στη Cyta Ελλάδος

cyta

Με την πιστοποίηση “Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία – Committed to Excellence – 1 star” του διεθνούς Μοντέλου Επιχειρηματικής Αριστείας E.F.Q.M. (European Foundation for Quality Management) διακρίθηκε η Διεύθυνση Εξυπηρέτησης Πελατών της Cyta Ελλάδος.

Η απονομή της διάκρισης έγινε στο πλαίσιο της Μεγάλης Γιορτής της Επιχειρηματικής Αριστείας, «ΑΡΙΣΤΕΙΑ 2014», που διοργάνωσε η Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων, την Τρίτη 25 Νοεμβρίου στο Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος".

Την πιστοποίηση παρέλαβε ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Διευθυντής Εξυπηρέτησης Πελατών, κ. Σπύρος Χριστοφίδης, ο οποίος επόπτευσε όλο το έργο και την πορεία της αρμόδιας ομάδας, που πέτυχε τη σημαντική αυτή διάκριση. Παραλαμβάνοντας την πιστοποίηση ο κ. Χριστοφίδης είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που ανήκει σε αυτή την οικογένεια της Αριστείας.  Μετέφερε, επίσης, τον ενθουσιασμό και των 53 μελών της ομάδας της Cyta από όλη την Ελλάδα, που πρωτοστάτησαν στην επίτευξη αυτού του στόχου, και ανέδειξαν τη Cyta Ελλάδος ως μια εταιρεία «δεσμευμένη στην αριστεία».

Με αυτή της την επιτυχία, η Cyta Ελλάδος έκανε το πρώτο της βήμα προς την Ευρωπαϊκή Επιχειρηματική Αριστεία, αποδεικνύοντας στην πράξη την προσήλωσή της προς την κατεύθυνση αυτή. Η πιστοποίηση της εταιρείας με τη «Δέσμευση στην Επιχειρηματική Αριστεία», από ένα διεθνώς αναγνωρισμένο, επιχειρηματικό μοντέλο, το EFQM, επιβεβαιώνει την αφοσίωσή της στην ποιότητα και στην εξυπηρέτηση των πελατών της, αλλά και τη συνέχιση της  εξελικτικής πορείας της. Παράλληλα η διάκριση ενδυναμώνει την αξιοπιστία της Cyta Ελλάδος και συνιστά ένα σημαντικό βήμα στις προσπάθειες για περαιτέρω αύξηση της αξίας της εταιρείας.