Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαιδευτική εβδομάδα DraySchool από τη LEXIS και τη DrayTek!

Μελών ΣΕΠΕ

25 Οκτωβρίου 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 20/10/2017 η εβδομάδα εκπαιδευτικών εκδηλώσεων DrayTek που διοργάνωσε η LEXIS Πληροφορική, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων DrayTek σε Ελλάδα και Κύπρο.

H εβδομάδα περιελάμβανε ενημερωτικές παρουσιάσεις στην Αθήνα και το Ηράκλειο Κρήτης, αλλά και το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης «DraySchool», που απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς τεχνικών τμημάτων και πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Τόσο οι ενημερωτικές παρουσιάσεις όσο και το πρόγραμμα πιστοποίησης έγιναν από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek και συμμετείχαν μεταπωλητές και συνεργάτες της εταιρίας που είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις νέες ολοκληρωμένες λύσεις δικτυακού εξοπλισμού της DrayTek και να δουν από κοντά τις δυνατότητες του ολοκαίνουργιου access point εξωτερικού χώρου VigorAP920R. Επίσης, στην κατάμεστη αίθουσα εκπαίδευσης της LEXIS στο Γέρακα, οι συμμετέχοντες στο “DraySchool” είχαν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν και μετά από ειδικές εξετάσεις να πιστοποιηθούν σε τομείς όπως: δημιουργία συνδέσεων WAN, LAN και VLAN, VPN, load balancing & failover, πολιτικές firewall, routing, παραμετροποίηση access points και κεντρική διαχείρισή τους από routers, QoS & Bandwidth Management.

Η LEXIS ευχαριστεί θερμά όλους τους συνεργάτες που παραβρέθηκαν στις εκδηλώσεις και υπόσχεται περισσότερες χρήσιμες εκδηλώσεις τους ερχόμενους μήνες.

LEXIS Πληροφορική: e-mail: lexis@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 67 77 007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ