Συνεχίζει να επενδύει στις ψηφιακές υποδομές της Ελλάδας η Vodafone

Νέα

15 Οκτωβρίου 2015

Συνολικές επενδύσεις €1,5 δις, από το 2008 έως σήμερα, έχει υλοποιήσει η Vodafone Ελλάδας επί ελληνικού εδάφους, με την εταιρεία να δηλώνει ότι πρόθεσή της είναι να συνεχίσει να επενδύει στις ψηφιακές υποδομές της χώρας. Η θυγατρική του βρετανικού ομίλου τηλεπικοινωνιών, όπως τόνισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, κ. Γλαύκος Περσιάνης, εστιάζει το επενδυτικό της ενδιαφέρον στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία, καθώς και στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασης, στηρίζοντας - όπως τόνισε ο ίδιος - τις σύγχρονες ψηφιακές υποδομές, που είναι απαραίτητες για τη χώρα.

Η εταιρεία εστιάζει το επενδυτικό της ενδιαφέρον στην κινητή και σταθερή τηλεφωνία, καθώς και στις υπηρεσίες συνδρομητικής τηλεόρασηςΟ επικεφαλής της Vodafone Ελλάδας υπογράμμισε ότι σκοπός της εταιρείας είναι να επενδύσει σε δίκτυα νέας γενιάς στην Ελλάδα, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι η ύπαρξη ενός δίκαιου και  ανταγωνιστικού πλαισίου είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας και προϋπόθεση προς αυτή την κατεύθυνση: “Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί ένα πλαίσιο το οποίο θα επιτρέψει σε περισσότερους από έναν παρόχους να επενδύουν στην ελληνική αγορά”, τόνισε ο ίδιος στο πλαίσιο χθεσινής παρουσίασης για το Vodafone Home.

Το ενδιαφέρον της εταιρείας, όπως το επιβεβαίωσε, χθες, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας, παραμένουν οι συνδυαστικές υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών. Σε αυτήν την κατεύθυνση η εταιρεία ενσωματώνει την hellas online και ενοποιεί τις υπηρεσίες κινητής και αυτές της σταθερής, ίντερνετ και συνδρομητικής τηλεόρασης της hol, με στόχο να προσφέρει συνολικές υπηρεσίες επικοινωνίας, υπό την εμπορική ονομασία της Vodafone.

Σε αυτήν την κατεύθυνση, το ενδιαφέρον της Vodafone Ελλάδας για τη Forthnet παραμένει σαφώς ενεργό, καθώς σύμφωνα με τον κ. Περσιάνη, η συνδρομητική τηλεόραση είναι ένας βασικός πυλώνας της στρατηγικής της: “Εχουμε το Vodafone TV και βλέπουμε και τη Forthnet ως ένα προϊόν το οποίο θα ήταν προφανώς ιδιαίτερα συμπληρωματικό. Σε αυτήν τη φάση, δεν έχουμε ακόμα καταλήξει”. 

Vodafone Home
Χθες, η Vodafone παρουσίασε το Vodafone Home, το οποίο έρχεται ως μετεξέλιξη των παρεχόμενων υπηρεσιών, μετά από την ενσωμάτωση της hellas online.

Η εταιρεία ανακοίνωσε, σε αυτό το πλαίσιο, δύο νέες υπηρεσίες.

Τη δωρεάν προσωπική εξυπηρέτηση, με την οποία οι συνδρομητές, που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home αποκτούν τον προσωπικό τους σύμβουλο. Ο προσωπικός σύμβουλος είναι στη διάθεση των συνδρομητών για να τους προσφέρει πληροφορίες για νέα προγράμματα και υπηρεσίες, προτείνοντας τους, αυτό που ταιριάζει καλύτερα  στις ανάγκες τους, ενημέρωση αναλυτικά για τον λογαριασμό τους και τους διαθέσιμους τρόπους πληρωμής, προτάσεις για τις κατάλληλες αλλαγές στο πρόγραμμά τους, βοήθεια για τη μεταφορά της γραμμής τους, σε περίπτωση μετακόμισης.

Η δεύτερη υπηρεσία είναι η δωρεάν “Ρεζέρβα Επικοινωνίας”, που δίνει τη δυνατότητα στους συνδρομητές, που συνδυάζουν πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone κινητής με σταθερό και Internet Vodafone Home, να απολαμβάνουν ομιλία στο σταθερό και Internet στο σπίτι, ό,τι κι αν συμβεί, ακόμα κι αν υπάρχει τεχνικό θέμα. Σε περίπτωση μη λειτουργίας της τηλεφωνικής γραμμής ή του Ιnternet στο σταθερό λόγω τεχνικού θέματος, οι συνδρομητές της Vodafone μπορούν, πλέον, να συνεχίζουν να επικοινωνούν και να σερφάρουν, καθώς η Vodafone προσφέρει δωρεάν χρόνο ομιλίας προς όλα τα εθνικά σταθερά και κινητά και MB στο κινητό με πρόγραμμα Vodafone, μέχρι να επανέλθει η υπηρεσία σταθερής.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2019

ΤΕΥΧΟΣ

17

Έρευνα για τη βιομηχανία Tεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών 2019/ 2020

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ