Νέα

Κέρδισε 1 από τα 5 tablets bitmore Tab860!

bitmore_s

Σας ευχαριστούμε για τις 86.828 συμμετοχές στο διαγωνισμό “Κέρδισε 1 από τα 5 tablets bitmore Tab860!”.

Μετά από ηλεκτρονική κλήρωση (www.randompicker.com), η οποία έλαβε χώρα στα γραφεία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (Αμβροσίου Φραντζή 19, Αθήνα) παρουσία του Νομικού Συνεργάτη του ΣΕΠΕ, οι τυχεροί που κερδίζουν από 1 tablet bitmore Tab860 είναι, οι κ.κ.: George Polihronakis, Elli Mosxoliou, Konstantina Patrikala, Theodoros Christoforidis και Βαρβαρα Μπουλουμπαση. Οι αναπληρωματικοί νικητές είναι, κ.κ.: Γεωργία Φωτιάδου (Γεωργία Γεω), Lambros Bakogiannis, Tasos Georgiou, Ανθή Νίκου και Ευα Πατσελλη.





Ο ΣΕΠΕ θα επικοινωνήσει με τους νικητές. Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού (5) “Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e -mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος εκ των βασικών νικητών δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.

(7) “ Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή”.

Τελευταία Ενημέρωση: 18 Φεβρουαρίου 2014, 14:30.

Λάβε μέρος στο διαγωνισμό του ΣΕΠΕ και κέρδισε 1 από τα 5 tablets bitmore Tab860!

Για να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό θα πρέπει να κάνεις like στη σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα της εφαρμογής. Όσοι έχουν κάνει like ήδη στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσουν τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 μέχρι και την Κυριακή 16 Φεβρουρίου 2014 . Την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών και η κλήρωση θα αναδείξει ένα (5) νικητές και ένα (5) αναπληρωματικούς νικητές. Οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Περιγραφή δώρου

To Bitmore Tab860 είναι ένα υψηλής ποιότητας multimedia Tablet για άνετη πλοήγηση στο Internet, για να βλέπετε ταινίες, να ακούτε την μουσική σας και να διαβάζετε τα email σας σε μια υψηλής ποιότητας οθόνη 8”.

Χαρακτηριστικά

  • Επεξεργαστής Α9 Cortex 1.6GHz τετραπύρηνου πυρήνα με RAM 1GB DDR3 και με Google Android 4.2
  • Οθόνη 8" υψηλής φωτεινότητας και τεχνολογίας IPS με ανάλυση 1024 x 768 και Capacitive multi-touch
  • Επιπροσθέτως με την υποστήριξη ασύρματου δικτύου 802.11b/g/n και Bluetooth, το tablet αποτελεί ιδανική λύση για εργασία εντός ή εκτός γραφείου
  • Ενσωματωμένη κάμερα 2.0 MP στο πίσω μέρος και κάμερα web 0.3 MP στη μπροστινή πλευρά
  • Σύνδεση με TV με mini-HDMI, υποδοχή micro-USB 2.0 και υποδοχή microSDHC (έως 32 GB)
  • Διαθέτει ακόμα 8 GB αποθηκευτικό χώρο, ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο και επαναφορτιζόμενη μπαταρία πολυμερών λιθίου 6000mAh.

Απολαύστε απόλυτη ισχύ και ελευθερία κινήσεων με το tablet της Bitmore.
Περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του προϊόντος μπορείτε να αναζητήσετε στη διεύθυνση ➥➥


Όροι Διαγωνισμού
“Κέρδισε 1 από τα 5 tablets bitmore Tab860!

που διοργανώνεται από τον
“Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας - ΣΕΠΕ”
με την ευγενική χορηγία της "Info-Quest Technologies”

  1. Το μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία “Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας” (ΣΕΠΕ), που εδρεύει στην Αθήνα, Αμβροσίου Φραντζή 19, (εφεξής ο “Διοργανωτής”), διοργανώνει διαγωνισμό -με τους ακόλουθους όρους συμμετοχής, οι οποίοι έχουν αναρτηθεί στο portal www.sepe.gr - στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης Facebook του Διοργανωτή. Η ηλεκτρονική δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό μπορεί να υποβληθεί μόνο εφόσον έχουν ληφθεί υπόψη και έχουν γίνει αποδεκτοί από το συμμετέχοντα οι όροι αυτοί.
  2. Δικαιούται να συμμετέχει στο Διαγωνισμό κάθε ενήλικας, δηλαδή άτομο άνω των 18 ετών, που έχει προφίλ στο Facebook ή/ και είναι “Φίλος” στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook.
  3. Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί από την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014 έως και την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014 θα διεξαχθεί από το Διοργανωτή ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω ειδικής εφαρμογής, η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα. Η κλήρωση θα αναδείξει πέντε (5) νικητές και πέντε (5) αναπληρωματικούς νικητές, κατ’ απόλυτη προτεραιότητα και σειρά ανάδειξης. Στην περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του, τότε θα κληθεί ο αναπληρωματικός νικητής προς παραλαβή του δώρου με σειρά κλήρωσης.
  4. Τα δώρα τα οποία προσφέρεται στον παρόντα διαγωνισμό είναι πέντε (5) tablets bitmore Tab860. Τα δώρα έχουν διατεθεί δωρεάν, ως χορηγία για τον παρόντα διαγωνισμό, από την επιχείρηση μέλος του ΣΕΠΕ - Info-Quest Technologies , η οποία καλείται στο παρόν χάρη συντομίας “Χορηγός”. Τα δώρα δεν αντικαθίστονται, ανταλλάσσονται ή εξαργυρώνονται με άλλες υπηρεσίες, πράγματα ή μετρητά. Ακόμα και μετά την παραλαβή των δώρων ο Διοργανωτής και ο Χορηγός απαλλάσσονται από κάθε ευθύνη σχετική με την κατάσταση, συντήρηση και κάθε είδους αξίωση που αφορά το δώρο του παρόντος Διαγωνισμού.
  5. Τα αποτελέσματα της κλήρωσης ο Διοργανωτής θα τα ανακοινώσει στο portal του www.sepe.gr και στη σελίδα του “ΣΕΠΕ” στο Facebook. Οι συμμετέχοντες για να ενημερωθούν για το αν κληρώθηκε ή όχι το όνομά τους, οφείλουν να παρακολουθούν τις σχετικές ανακοινώσεις. Σε κάθε περίπτωση, ο Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τους νικητές μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης του (e-mail) ή και τηλεφωνικής επικοινωνίας, τα οποία ο συμμετέχων καλείται να συμπληρώσει στην φόρμα του διαγωνισμού. Ρητά δηλώνεται ότι ο Διοργανωτής θα επιχειρεί την προαναφερθείσα επικοινωνία για διάστημα τριών (3) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης κατά τα ανωτέρω. Σε περίπτωση αποτυχίας επίτευξης της σχετικής επικοινωνίας, η προσπάθεια ειδοποίησης του νικητή θα θεωρείται άκαρπη. Εάν κάποιος νικητής δεν αποδεχτεί το δώρο που δικαιούται ή δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία μαζί του, o Διοργανωτής θα επικοινωνήσει με τον πρώτο σε σειρά κλήρωσης αναπληρωματικό νικητή.
  6. Ο ακριβής χρόνος και τόπος παραλαβής ορίζεται, σε κάθε περίπτωση από το Διοργανωτή. Σε περίπτωση κατά την οποία οι νικητές ή οι αναπληρωτικοί νικητές δεν προσέλθουν για την παραλαβή του δώρου, ο Διοργανωτής έχει δικαίωμα να επαναπροκηρύξει το διαγωνισμό με τα ίδια δώρα.
  7. Το δώρο κατά την παραλαβή του είναι προσωπικό, δεν μεταβιβάζεται και δεν ανταλλάσσεται, δεν εκχωρείται σε συγγενικά πρόσωπα ή τρίτους, ούτε είναι δυνατό να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα. Κάθε σχετική δαπάνη που απαιτείται για την παραλαβή του δώρου (όπως ιδίως έξοδα μετακίνησης ή/ και διαμονής, κ.λπ.) βαρύνει αποκλειστικά και μόνο το νικητή και σε καμία περίπτωση το Διοργανωτή.
  8. Ο Διοργανωτής και ο Χορηγός διατηρούν το δικαίωμα να προβαίνουν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε γεγονότος σχετικού με το διαγωνισμό, όπως π.χ. της κλήρωσης, της απονομής του δώρου, κ.λπ. Προς το σκοπό αυτό οι νικητές, αυτομάτως με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό όπως παραπάνω ορίζεται, συναινούν ρητά και ανεπιφύλακτα στη χρήση και στη δημόσια ανακοίνωση των ονομάτων τους από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό και επιτρέπουν ρητά σ’ αυτούς να χρησιμοποιήσουν τα στοιχεία τους για διαφημιστικούς σκοπούς με οποιοδήποτε τρόπο διαφημίσεως, χωρίς προηγούμενη συνεννόηση μαζί τους και χωρίς οποιαδήποτε οικονομική ή άλλη απαίτηση ή αξίωση από μέρους των νικητών.
  9. Με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό κάθε συμμετέχων αυτομάτως ως παραπάνω ορίζεται, συναινεί ρητά και ανεπιφύλακτα όπως τα προσωπικά του στοιχεία (τα οποία έχουν ήδη αναρτηθεί στο Facebook και στα οποία ενδεχομένως περιλαμβάνεται και η διεύθυνση του ηλεκτρονικού τους ταχυδρομείου) χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς του Διαγωνισμού -μέσω της σελίδας του Διοργανωτή στο Facebook - από το Διοργανωτή ή και το Χορηγό για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων, είτε από τους ίδιους είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου διορίσουν αυτοί για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ’ εντολή και για λογαριασμό τους. Επίσης, τα προσωπικά στοιχεία θα διατηρηθούν από το Χορηγό και θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για τους σκοπούς του Διαγωνισμού καθώς και για μελλοντική ενημέρωση από το Χορηγό των συμμετεχόντων σχετικά με διαφημιστικές - προωθητικές ενέργειες, καθόσον με τη συμμετοχή έχει εξασφαλισθεί η ρητή συναίνεση των συμμετεχόντων ως υποκειμένων των δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν. 2472/ 1997, όπως ισχύει, το Ν. 2774/ 1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.
  10. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλλει μονομερώς κατά τη διακριτική του ευχέρεια τους όρους του διαγωνισμού, να συντομεύσει ή να παρατείνει τη διάρκειά του, να αλλάξει το δώρο ή να ματαιώσει ή να αναβάλει το Διαγωνισμό με προηγούμενη ανακοίνωση στο portal www.sepe.gr ή στη σελίδα του στο Facebook.
  11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σχετικά με το Διαγωνισμό επιλύεται από τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ