Εκδήλωση για Disciplined AGILE στην Ελλάδα

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Online
Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19:00 - 21:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για DISCIPLINED AGILE με τίτλο: «Choose Your Way of Working (WoW) with Disciplined Agile because "Choice is Good"».

Η DISCIPLINED AGILE προσέγγιση είναι industry agnostic approach και υποστηρίζει πολλαπλά Ways of Working (WoW). Ενδεικτικά η DISCIPLINED AGILE υποστηρίζει τα παρακάτω project life cycles και προσεγγίσεις για να βοηθήσει την κάθε διαφορετική ομάδα και εταιρεία να επιλέξει τον δικό της Way of Working (WoW): Lean, Kanban, Scrum, PMBOK Guide, Traditional project management, Spotify model, DevOps, Extreme Programming, SAFe, κ.λπ.

Στην εκδήλωση συμμετέχει μεταξύ άλλων και ο Scott Ambler, που μαζί με τον Mark Lines έχουν περιγράψει την μέθοδο.

Η συμμετοχή την εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την υποστήριξη του ΣΕΠΕ, είναι δωρεάν κατόπιν εγγραφής, στο link: http://www.agilegreece.org/DisciplinedAgile/REGISTRATION.asp

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

http://www.AgileGreece.org/DisciplinedAgile

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κυρία Σοφία Παπαδοπούλου (email: events@AgileGreece.gr) ή τον κύριο Θεοφάνη Γιώτη (e-mail: Theofanis.Giotis@AgileGreece.org).

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ