Εκδήλωση από την Κοινωνία της Πληροφορίας στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ, με θέμα: #TransformingGReece: Η Ελλάδα προχωράει στη νέα εποχή"

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Θεσσαλονίκη
Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021

Σας ενημερώνουμε ότι η Κοινωνία της Πληροφορίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στην 85η ΔΕΘ, διοργανώνει σήμερα Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, ώρα 18:00 (Περίπτερο 12 του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης), εκδήλωση με καλεσμένους συμμετέχοντες εκπροσώπους της Ελληνικής αγοράς Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνίων.

Η εκδήλωση αποτελεί μια συζήτηση ανταλλαγής απόψεων, με επίκεντρο το ευρύ πλέγμα των μεγάλων έργων του ψηφιακού μετασχηματισμού, τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στην νέα ψηφιακή εποχή και πως Δημόσια Διοίκηση και αγορά θα αντιμετωπίσουν από κοινού με επιτυχία αυτήν τη πρόκληση.

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κύριος Κυριάκος Πιερρακάκης μέσω τηλεδιάσκεψης.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την σελίδα της Κοινωνίας της Πληροφορίας στο Facebook, στην διεύθυνση: www.facebook.com/InformationSocietySA, καθώς και από την σελίδα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης www.facebook.com/MinDigitalGr και από το κανάλι στο Youtube: https://youtu.be/k-nzW2ePzIY.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ