15ο IT Directors Forum 2020 online

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Online
Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

15ο IT Directors Forum 2020 online

15ο IT Directors Forum 2020 online

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020 θα πραγματοποιηθεί - online - το 15ο IT Directors Forum 2020, με τίτλο “Orchestrating the next normal”, το οποίο διοργανώνεται από την Boussias Communications, με την τιμητική υποστήριξη του ΣΕΠΕ.

Το Forum αποτελεί το ετήσιο πεδίο συνάντησης των IT Leaders, των ανθρώπων που στέκονται πίσω από τις κρίσιμες προκλήσεις και τις αναπτυξιακές εξελίξεις, που βασίζονται στην Υψηλή Τεχνολογία για Οργανισμούς και Επιχειρήσεις στο ταχέως εξελισσόμενο ψηφιακό τοπίο.

Για 15η συνεχή χρονιά, στο online IT Directors Forum, οι IT Leaders θα αναλύσουν τις τρέχουσες και μελλοντικές τεχνολογίες, λύσεις και πληροφορίες, οι οποίες μπορούν να αναβαθμίσουν τις εσωτερικές λειτουργίες, το συντονισμό στο χώρο εργασίας και την παραγωγικότητα, οδηγώντας τελικά στην ικανοποίηση των πελατών.

Οι βασικές ομιλίες από διεθνείς Thought Leaders and ICT Experts, κρίσιμες ομάδες συζήτησης από κορυφαίους και επιτυχημένους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων IT Leaders όλων των κύριων κάθετων αγορών, θα αναπτύξουν και θα επισημάνουν κρίσιμα και υπερσύγχρονα θέματα, ενώ διεξάγουν δυναμική ανταλλαγή απόψεων, καθώς και διαδραστική ανάλυση εναλλακτικών λύσεων, σε όλο το φάσμα του σχεδιασμού και της υλοποίησης της IT στρατηγικής.

Το Συνέδριο θα επικεντρωθεί στις κεντρικές περιοχές γύρω από την αλλαγή της κουλτούρας, όπως εντοπίστηκε και αξιολογήθηκε από μια πρόσφατη έρευνα, που έχει απομονώσει τέσσερις βασικούς παράγοντες αλλαγής:

• Sustainability - High-Tech and Viable Business Models - the IT Leader as Strategist,

• Resilience - Innovative Operations - Cutting Edge Technologies’ adoption,

• Human readiness & Digital autonomy - Re-skilling & collaborative spirit,

• Tomorrow’s Market - Customer Experience in the new reality.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του forum είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.itdirectorsforum.gr.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ