Δωρεάν Εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης DRAYTEK

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας)
Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017 - Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Η  LEXIS Πληροφορική Α.Ε., και η  DrayTek Corp. διοργανώνουν το διήμερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα πιστοποίησης DraySchool”. 

Το πρόγραμμα προσφέρεται δωρεάν και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την Τρίτη 17/10 και την Τετάρτη 18/10 στις εγκαταστάσεις της LEXIS (Καρπάθου 2-4 & Εθν. Αντιστάσεως, Γέρακας) από εξειδικευμένο μηχανικό της DrayTek. 

Η εκπαίδευση θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα και απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς τεχνικών τμημάτων. Κατά τη διάρκεια αυτής, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν για θέματα όπως δημιουργία συνδέσεων WAN, LAN και VLAN, VPN, load balancing & failover, πολιτικές firewall, routing, παραμετροποίηση access points και κεντρική διαχείρισή τους από routers, QoS & Bandwidth Management, σε εξοπλισμό DrayTek που θα παρέχει η LEXIS. 

Η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική και τις 2 ημέρες και η επίσημη πιστοποίηση σε DrayTek θα δοθεί μόνο σε όσους συμμετέχοντες ολοκληρώσουν επιτυχώς την αντίστοιχη εξέταση.   

Λόγω του εκπαιδευτικού χαρακτήρα των παρουσιάσεων απαιτείται μικρός αριθμός συμμετεχόντων και για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φορητό υπολογιστή για την εκτέλεση του πρακτικού μέρους της εκπαίδευσης. 

Δηλώσεις Συμμετοχής: http://bit.ly/2wIxNlz

Περισσότερες πληροφορίες: e-mail: marketing@lexis.gr, τηλ. Αθήνας: 210 6777007, τηλ. Θεσ/νίκης: 2310 329350.


ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ