Το 1ο “Microsoft Summit 2015” από τη Microsoft Ελλάς

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Κέντρο Πολιτισμού "Ελληνικός Κόσμος", Αθήνα
Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015

Το 1ο “Microsoft Summit 2015” από τη Microsoft Ελλάς

Το 1ο “Microsoft Summit 2015” από τη Microsoft Ελλάς

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”, η Microsoft Ελλάς διοργανώνει το 1o Microsoft Summit 2015. Το συνέδριο, το οποίο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ, απευθύνεται αποκλειστικά στο ευρύ δίκτυο των συνεργατών της εταιρίας, οι οποίοι, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για τη στρατηγική και το όραμα της εταιρείας, να εμπνευστούν από ομιλίες διακεκριμένων ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό  και να γνωρίσουν τις τελευταίες εξελίξεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.

Τη σειρά των ομιλιών, που θα πραγματοποιηθούν στο “Microsoft Summit 2015”, θα ανοίξει ο επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης, Don Gratham, Πρόεδρος της Microsoft για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, ο οποίος θα αναφερθεί, κυρίως, στην αλλαγή που βιώνει και καθοδηγεί η εταιρία και στα αποτελέσματα, που έχει επιφέρει τον τελευταίο χρόνο. Οι συμμετέχοντες θα έχουν, επίσης, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την ομιλία του Ben Gower, CEO της Perspicuity Ltd, ο οποίος θα μοιραστεί τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει από τη δημιουργία της επιτυχημένης επιχείρησης του, η οποία είναι εξολοκλήρου βασισμένη στο Cloud. Τέλος, ο Mark Gallacher, ένας διεθνώς αναγνωρισμένος motivational ομιλητής, θα τονίσει  τη σημασία επιχειρηματικών αξιών, όπως είναι η ηγεσία, η ομαδικότητα και η αλλαγή.

Όπως έχει δηλώσει και ο Satya Nadella, CEO της Microsoft, “Αυτό που παραμένει σταθερό, ανεξαρτήτως των αλλαγών που βιώνουμε, είναι η δέσμευση μας στους συνεργάτες μας” και αυτό προσπαθεί για άλλη μια φορά να αναδείξει η Microsoft, λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τη συμμετοχή,  βρίσκονται αναρτημένες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://msevents.microsoft.com/CUI/EventDetail.aspx?CR_CC=200722185&EventID=1032700622&Culture=EL-GR&community=0 

Xρυσός Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Vodafone, Μεγάλοι Χορηγοί οι εταιρίες ATCOM, HP, Info Quest Technologies, Intel, Interworks, Logicom, Metlife, Oktabit και χορηγοί επικοινωνίας οι εκδόσεις Channel Partner, Netweek & Netfax και το sepe.gr.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ