Οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Μέγαρο Μουσικής, Αθήνα
Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Tην Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015 η Direction Business Network διοργανώνει τη 2η κατά σειρά εκδήλωση των«Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας», με τίτλο  «Η Επιχειρηματικότητα – Μοναδικός Πυλώνας Ανάπτυξης».

Η εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας , Ανάπτυξης και Τουρισμού και του ΣΕΒ, θα συγκεντρώσει την πλειοψηφία των ανωτάτων και ανωτέρων στελεχών των εταιριών που πρωταγωνίστησαν το 2014 και μέσω μίας εποικοδομητικής ανταλλαγής απόψεων σε panels, θα καταγραφούν οι προτάσεις τους για την οικονομία, οι προϋποθέσεις επανεκκίνησης της ελληνικής επιχειρηματικότητας καθώς και ένα νέο πλαίσιο ανάπτυξης.

Στην εκδήλωση επίσης θα τοποθετηθούν με σύντομη ομιλίας τους εκπρόσωποι της Κυβέρνησηςκαθώς και εκπρόσωποι θεσμικών φορέων, τα μέλη των οποίων συμβάλλουν στο ΑΕΠ και στο επιχειρηματικό  γίγνεσθαι γενικότερα.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, θα βραβευθούν οι επιχειρήσεις που διακρίθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια της κρίσης. Οι επιχειρήσεις εκείνες που η παρουσία και η συμβολή τους στην ελληνική οικονομία ήταν ιδιαιτέρως θετική και ενθαρρυντική, ενώ η εικόνα των ισολογισμών τους εμφανίζει απόλυτα θετικό πρόσημο, όπου δείχνει και τη δυναμική τους για το μέλλον.

Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΣΥΖΗΤΗΣΕΩΝ ΣΤΑ PANELS

  • Ενότητα 1: «Οι θέσεις των θεσμικών φορέων για την επανεκκίνηση της οικονομίας»
  • Ενότητα 2:  «Επιχειρηματικές Ευκαιρίες και Επενδύσεις»
  • Ενότητα 3:  «Τεχνολογία και Καινοτομία»

ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ

  • Οι top 50  επιχειρήσεις «Πρωταγωνιστές» του Ιδιωτικού τομέα
  • Οι top 5 επιχειρήσεις «Πρωταγωνιστές» του Δημόσιου τομέα

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κ. Γιώργο Σακελλόπουλο (gsak@direction.gr) και για τις αιτήσεις συμμετοχής με την κα Αφροδίτη Χατζή (hatzi@direction.gr) στο τηλ. 210-7712400.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ