7ο Πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Porto Palace Hotel, Θεσσαλονίκη
Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014 - Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

7ο Πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

7ο Πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη

Το CITY College, Διεθνές Τμήμα του Πανεπιστημίου του Sheffield ​είναι χορηγός και στηρίζει το 7ο Πολυσυνέδριο ​​ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ​και σας καλεί να συμμετέχετε στην μοναδική γιορτή της καινοτομίας και των νέων ιδεών της πόλης μας.

Πρόσκληση για το 7ο πολυσύνεδριο Καινοτομία & Ανάπτυξη
(Παρασκευή - Σάββατο 10&11 Οκτωβρίου, Porto
Palace Hotel)

Στις 10 και 12 Οκτωβρίου, η Θεσσαλονίκη γίνεται το επίκεντρο του επιχειρηματικού κόσμου της Ελλάδος και συζητά για καινοτομία, επιχειρηματικότα, ανάπτυξη! Όλη η πόλη μας συμμετέχει στη δημόσια συζήτηση για την πράσινη ανάπτυξη, τις πράσινες πόλεις, την πράσινη επιχειρηματικότητα και τις εμπορικές σχέσεις της Ελλάδας με τη Γερμανία. Επίσης θα συζητηθούν: πετυχημένα επιχειρηματικά μοντέλα, η επόμενη μέρα των νέων, Next Generation, οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι Ελληνικές Start ups κατά την εξέλιξή τους και τον θεματικό τουρισμό που είναι πηγή ανάπτυξης της χώρα μας.

"Καινοτομία στην Εκπαίδευση" και "Green Logistics" από το CITY College

Την Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 19:15,  ο  κ. Γιώργος Ευσταθιάδης, Διευθυντής του Executive Education Centre & Executive MBA programme​,​ θα παρουσιάσει την ομιλία ​"Καινοτομία στην Εκπαίδευση: To Executive MBA του Διεθνούς Τμήματος του Πανεπιστημίου του Sheffield στη Νοτιοανατολική και Ανατολική Ευρώπη​"​, ενώ το Σάββατο 11 Οκτωβρίου στις 11:30, στις  ο Δρ. Λάμπρος Λαζούρας με την ιδιότητα του  Συντονιστή του Ευρωπαϊκού Προγράμματος 'Προωθώντας την Περιβαλλοντική Βιωσιμότητα των Μικρο-Μεσαίων Επιχειρήσεων για την Ελλάδα  θα παρουσιάσει την ομιλία με τίτλο «Green Logistics».
Επίσης στην ίδια θεματολογία, «Μηχανισμοί  Ανάπτυξης και Προοπτικές της Πράσινης Επιχειρηματικότητας», κύριος ομιλητής είναι και ο Καθηγητής Παναγιώτης Κετικίδης, Πρόεδρος  του Τριπλού Έλικα, Αναπληρωτής Γ. Διευθυντής CITY College  - International Faculty of the University of Sheffield. 

Ζωντανά με live streaming στο web tv του ka-business.gr

Το συνέδριο θα είναι διαδραστικό όπως άλλωστε και όλα τα πολυσυνέδρια που διοργανώνει το ka-business.gr.  Οι εργασίες του θα προβληθούν ζωντανά στο web tv του ka-business.gr και στους 35.000 αναγνώστες του, που προέρχονται από τον Βιομηχανικό, Επιχειρηματικό, Τουριστικό, Εξαγωγικό, Ακαδημαϊκό, Ερευνητικό, Δημοσιογραφικό και Πολιτικό χώρο.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το Πρόγραμμα Συνεδρίου

Το CITY College, the University of Sheffield International Faculty είναι επίσημος χορηγός του συνεδρίου.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2020

ΤΕΥΧΟΣ

18

Έρευνα για την παγκόσμια αγορά ΤΠΕ 2020/ 2021

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ