Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Ματαίωση και Επαναπροκήρυξη Πρόχειρου Μειοδοτικού Διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου για την προμήθεια αναλωσίμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και fax από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης

announcements_cover

Σας ενημερώνουμε για τη ματαίωση και επαναπροκήρυξη του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την προμήθεια αναλωσίμων υλικών για εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα και fax, από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης. Η προϋπολογιζόμενη δαπάνη, ανέρχεται στο ποσό των €50.000,00 (πενήντα χιλιάδων ευρώ) συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ και θα βαρύνει τις πιστώσεις του ΚΑΕ 1111 του Φορέα 05/150 του οικονομικού έτους 2014.

Τα προς προμήθεια αναλώσιμα υλικά και τα τεμάχια αυτών αναφέρονται στο Παράρτημα Β’ της σχετικής διακήρυξης. Επιπλέον, οι ποσότητες των ζητουμένων προς προμήθεια αναλώσιμων είναι ενδεικτικές, προκειμένου να διαμορφωθεί η συνολική προσφερόμενη τιμή, που θα αναγράφεται σε κάθε μία από τις προσφορές που θα συγκεντρωθούν. Oι τελικές ποσότητες θα καθορίζονται σταδιακά, ανάλογα με τα αιτήματα της Υπηρεσίας και η προμήθεια τους θα πραγματοποιηθεί σταδιακά και ανάλογα με τα αιτήματα των Τμημάτων της Υπηρεσίας, το αργότερο μέχρι τις 15/12/2014. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις προσφορές τους μέχρι την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, ώρα 09:30 - 14:30, στο Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (Βασ. Σοφίας 15, Αθήνα, 2oς ορ. Γραφείο 203). 

Απόφαση επαναπροκήρυξης διαγωνισμού, σε μορφή .pdf
Προηγούμενη σχετική ενημέρωση