Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Πρόσκληση για τη διενέργεια Ανοικτής Δημόσιας Διαβούλευσης Τεχνικών και Λειτουργικών Προδιαγραφών για την προμήθεια υπηρεσιών “Παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης εργαζομένων”, για τις ανάγκες της πράξης με τίτλο “Ενίσχυση των ψηφιακών επαγγελματικών δεξιοτήτων εργαζομένων (UpSkilling Digital Skills)” του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ)

announcements_cover
Αθήνα, 1/06/2023
Αριθ. Πρωτ.: 290

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), ανακοινώνει ότι τίθενται σε Aνοικτή Δημόσια Διαβούλευση, οι  τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές για την προμήθεια υπηρεσιών “Παροχή υπηρεσιών πιστοποίησης εργαζομένων”, για τις ανάγκες της πράξης με τίτλο “Ενίσχυση των ψηφιακών επαγγελματικών δεξιοτήτων εργαζομένων (UpSkilling Digital Skills)”.

Παρακαλούμε για τα σχόλια και τις προτάσεις σας επί των τεχνικών προδιαγραφών και των συνολικών όρων της διακήρυξης.

Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί με κριτήριο την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει της βέλτιστης σχέσης ποιότητας – τιμής σε ευρώ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ

Η Δημόσια Διαβούλευση έχει χαρακτήρα μη δεσμευτικής συμμετοχής των οικονομικών φορέων και έχει ως σκοπό τη συλλογή εποικοδομητικών παρατηρήσεων και σχολίων επί των τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών. Η διάρκεια της Δημόσιας Διαβούλευσης ορίζεται σε δεκαπέντε (15) ημέρες από την ανάρτησή τους στον οικείο ιστοχώρο του ΕΣΗΔΗΣ.

Η καταχώρηση παρατηρήσεων/σχολίων των οικονομικών φορέων πραγματοποιείται απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, με τη συμπλήρωση των πεδίων κάτωθι του τίτλου «Καταχώρηση σχολίου». Τα καταχωρημένα σχόλια/παρατηρήσεις των οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ ως σχόλια της ανακοίνωσης διενέργειας της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Εναλλακτικά οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να υποβάλλουν τα σχόλια/παρατηρήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@sepe.gr του ΣΕΠΕ.

Οι προτάσεις - παρατηρήσεις που υποβάλλονται στο πλαίσιο της διαδικασίας της Δημόσιας Διαβούλευσης, θα αξιολογηθούν από τα αρμόδια όργανα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ) κατά την οριστικοποίηση των Τεχνικών και Λειτουργικών Προδιαγραφών, με γνώμονα τη βέλτιστη ικανοποίηση των τεχνικών και λειτουργικών απαιτήσεων/προδιαγραφών που έχουν τεθεί, αλλά και την εξασφάλιση της μεγαλύτερης δυνατής ευρύτητας συμμετοχής και του υγιούς ανταγωνισμού.

Η παρούσα ανακοίνωση θα αναρτηθεί στον ιστότοπο του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων (ΕΣΗΔΗΣ) (http://www.eprocurement.gov.gr ) στο σύνδεσμο «Διαβουλεύσεις» καθώς και στην ιστοσελίδα του ΣΕΠΕ (www.sepe.gr ) στον σύνδεσμο Ενημέρωση – Διαγωνισμοί Προκηρύξεις.

Παρακαλείσθε για την ανταπόκριση και τη συμμετοχή σας στη διαδικασία Δημόσιας Διαβούλευσης.

{{{ ArticleFiles }}}