Προκηρύξεις - Διαβουλεύσεις

Δημόσια Διαβούλευση διακήρυξης ''Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2''

announcements_cover

Η Επιτελική Δομή ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εξωτερικών θέτει σε δημόσια διαβούλευση το τεύχος της διακήρυξης ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνούς διαγωνισμού του έργου ''Συντήρηση πληροφοριακού συστήματος N-VIS - Φάση 2'. Το έργο έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα του «Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας/Τομέας Σύνορα και Θεωρήσεις της περιόδου 2014-2020» και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 2.500.000,00 € συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24% (Προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ 2.016.129,03 €).

Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει από την 12/04/2019 ημέρα Παρασκευή και μέχρι την 02/05/2019 ημέρα Πέμπτη. Παράταση λήξης Δημόσιας Διαβούλευσης μέχρι 07/05/2019 ημέρα Τρίτη.

Η καταχώρηση παρατηρήσεων/σχολίων, των οικονομικών φορέων πραγματοποιείται απευθείας μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας του ΕΣΗΔΗΣ, ακολουθώντας τη διαδρομή  www.eprocurement.gov.gr /διαβουλεύσεις / τρέχουσες διαβουλεύσεις, με τη συμπλήρωση των πεδίων κάτωθι του πεδίου «Καταχώρηση σχολίου». Τα καταχωρημένα σχόλια/παρατηρήσεις των οικονομικών φορέων αναρτώνται αυτούσια στην ηλεκτρονική φόρμα του ΕΣΗΔΗΣ ως σχόλια της ανακοίνωσης διενέργειας της Δημόσιας Διαβούλευσης.

Εναλλακτικά, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να υποβάλλουν τα σχόλια/παρατηρήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση eysxep@mfa.gr της Επιτελικής Δομής ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εξωτερικών, χρησιμοποιώντας το τυποποιημένο έγγραφο ''ΕΝΤΥΠΟ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗΣ N-VIS 2019''.

{{{ ArticleFiles }}}