Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Και η Cisco «βλέπει» προς Πειραιά

cisco

Το ενδεχόμενο να αξιοποιήσει το λιμάνι του Πειραιά για την εγκατάσταση ενός logistic hub, με στόχο τη διακίνηση των προϊόντων της, εξετάζει και η Cisco. Η διοίκηση της αμερικανικής πολυεθνικής υπογράμμισε χθες ότι το ζήτημα βρίσκεται στην ατζέντα του ομίλου –σε επίπεδο ανώτατου management- χωρίς, ωστόσο, η εταιρεία να έχει επί του παρόντος καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη απόφαση.

Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του Cisco Connect Greece 2014 για το Internet of Everything (IoE), που πραγματοποιήθηκε χθες –υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ- η διοίκηση της Ciscoδιευκρίνισε ότι έχουν γίνει σχετικές επαφές με την Cosco για το λιμανι του Πειραιά, εδώ και μία διετία. Αν και οι σχετικές επαφές δεν είχαν κάποια ουσιαστική κατάληξη, η διοίκηση της Cisco, δια στόματος του Vice President, EMEAR, Cisco, κ. David Bevilacqua, δεν απέκλεισε κάποια ανακίνηση του ζητήματος.

Όπως τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της Cisco για Ελλάδα και Κύπρο, κ. Αντώνης Τσιμπούκης, αφενός το όνομα της Cosco και αφετέρου το ίδιο το λιμάνι και οι παροχές του αποτελούν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον Πειραιά ως διαμετακομιστικό κέντρο.

Θυμίζουμε ότι ήδη Hewlett  Packard, Huawei Technologies, ZTE και Sony διακινούν τα προϊόντα τους μέσω του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων Πειραιά της Cosco.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ