Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας με την ΕΔΕΥΑ για την ανάπτυξη Κεντρικού Συστήματος παρακολούθησης της ποιότητας Νερού και Benchmarking

ots

Την Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017 υπεγράφη από την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης-Αποχέτευσης και την OTS η Σύμβαση ανάθεσης για την ανάπτυξη κεντρικών πληροφοριακών συστημάτων. Το «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την παρακολούθηση της ποιότητας του νερού ανθρώπινης κατανάλωσης της Επικράτειας» και το «Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα για την ανάπτυξη συστήματος συγκριτικής αξιολόγησης(Benchmarking) μεταξύ των μελών της ΕΔΕΥΑ» αποτελούν μέρος του εθνικού «Ολοκληρωμένου Εργαλείου Αποτύπωσης και Διαχείρισης των Υποδομών Νερού».

Τα πληροφοριακά συστήματα απευθύνονται προς όλες της ΔΕΥΑ, μέλη της ΕΔΕΥΑ αλλά και τους Δήμους της χώρας και θα αποτελέσουν χρήσιμα εργαλεία παρακολούθησης της ποιότητας του πόσιμου νερού, τόσο για τους Πολίτες αλλά και την Κεντρική Κυβέρνηση. Παράλληλα αποτελούν και ένα σημαντικό βήμα όσον αφορά στο benchmarking αφού θα επιτραπεί για πρώτη φορά η συστηματική και ολοκληρωμένη συλλογή τεχνικών και οικονομικών στοιχείων και η συνεχής επικαιροποίησή τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ