Πρωτιά της Canon - Intersys στα μερίδια για το 1ο εξάμηνο του 2016!

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

09 Σεπτεμβρίου 2016

Η Intersys, επίσημη αντιπρόσωπος των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει πως για ακόμη μία φορά, η Canon βρέθηκε στην πρώτη θέση, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Infosource, για το 1ο εξάμηνο του 2016 στην Ελληνική αγορά, στο σύνολο των Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων (MFP), με μερίδιο αγοράς 22,9%, σημειώνοντας αύξηση της τάξεως των 7,4 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015. 

Σε αντίθεση με τις συνεχιζόμενες πτωτικές τάσεις της αγοράς, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο οικονομικά και επιχειρηματικά εξάμηνο, η Intersys, ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη του επιχειρηματικού κόσμου, κατάφερε να διευρύνει το πελατολόγιό της  και να εδραιώσει περαιτέρω την παρουσία της στην αγορά Επιχειρηματικών Λύσεων Εκτύπωσης.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η συνολική αγορά Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων παρουσιάζει μείωση 12%, η Intersys / Canon αύξησε συνολικά το μερίδιό της σε 22,9% και κατάκτησε την πρώτη θέση στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή είναι η παρουσία της Intersys στην αγορά των Ασπρόμαυρων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων Α4, με μερίδιο  45,3%,  όπου 1 στα 2 μηχανήματα είναι Canon! 

Επίσης κατάκτησε την 1η θέση στην συνολική αγορά Ασπρόμαυρων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων με μερίδιο 27,3% σημειώνοντας αύξηση 9,6 ποσοστιαίων μονάδων σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

Αλλά και στην αγορά των Έγχρωμων Πολυλειτουργικών Μηχανημάτων, η Intersys συνέχισε την ανοδική της πορεία, αυξάνοντας τα μερίδια αγοράς της Canon κατά 4,5 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

Στην αγορά των εκτυπωτών μεγάλου μεγέθους γραφικών τεχνών (GA Water based) η Intersys πέτυχε εξαιρετική  αύξηση κατά 23,4 ποσοστιαίες μονάδες  σε σχέση με τα αντίστοιχα μερίδια του 1ου εξαμήνου του 2015.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ