Η ICAP Group βράβευσε τις Εταιρείες και Ομίλους TRUE LEADERS 2013

29 Οκτωβρίου 2014

Η ICAP Group, η μοναδική εταιρεία αναγνωρισμένη ως Rating Agency από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και την European Securities and Markets Authority (ESMA), βράβευσε στις 23 Οκτωβρίου για 4η χρονιά, τις επιχειρήσεις και τους Ομίλους – Ηγέτες βασιζόμενη σε τέσσερα μετρήσιμα κριτήρια με δημοσιευμένα αποτελέσματα. Η λαμπρή τελετή έλαβε χώρα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας,  παρουσιάστηκε από την  δημοσιογράφο κα Ειρήνη Νικολοπούλου και σε αυτή συμμετείχαν 400 περίπου Ανώτατα Στελέχη της Ελληνικής αγοράς.

Τα βραβεία απένειμαν μετά από χαιρετισμό που απηύθυναν οι κ.κ. Νίκος Δένδιας –  Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, Θεόδωρος Φέσσας – Πρόεδρος ΣΕΒ, Κωνσταντίνος Μίχαλος – Πρόεδρος Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), Βασίλης Κορκίδης – Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), Κώστας Ευριπίδης  –  Πρόεδρος Λέσχης Επιχειρηματικότητας, και Νικήτας Κωνσταντέλλος  –  Διευθύνων Σύμβουλος ICAP Group και Πρόεδρος της Εταιρείας Ανωτάτων Στελεχών Επιχειρήσεων (ΕΑΣΕ).

Η ICAP Group με ακρογωνιαίο λίθο τις Εκδοτικές Πρωτοβουλίες της, BUSINESS LEADERS και LEADING EMPLOYERS αλλά και με αφετηρία τη μεγαλύτερη βάση δεδομένων στη Νοτιοανατολική Ευρώπη καθώς και το αναγνωρισμένο ICAP Credit Score, διοργανώνει το θεσμό των TRUE LEADERS.

Το μοναδικό θεσμό που βραβεύει όλους (εταιρείες και ομίλους) όσους πληρούν ταυτόχρονα συγκεκριμένα αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια, σημειώνοντας υψηλές αποδόσεις και πρόοδο το 2013.

Ειδικότερα και μέσα από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάστηκαν, μόνον 45 Εταιρείες και 8 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα στα εξής κριτήρια:

1. Συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες Εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους Ομίλους για το 2013, με βάση τα στοιχεία της έκδοσης Business Leaders in Greece (κριτήριο κατάταξης το EBITDA)
  2. Συγκαταλέγονται στις 500 Εταιρείες ή 200 Ομίλους με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2012 στο 2013
  3. Οι Εταιρείες ή οι κύριες εταιρείες του Ομίλου έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνονται από Α1 έως Β2)
  4. Βρίσκονται στις  κορυφαίες θέσεις του Κλάδου τους (με βάση τον τζίρο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ