Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Talent Lab workshop “Start up yourself”

manpowergrp

«Our center is our true resource». Ας εστιάσουμε λοιπόν στο κέντρο μας, στην αληθινή μας φύση, εκεί όπου βρίσκεται και η δύναμή μας. To «Start up yourself», εργαστήριο της σειράς Talent Lab, στοχεύει ακριβώς στο να φέρει στην επιφάνεια τον αληθινό εαυτό μας, ότι αγαπάμε, μας κεντρίζει και μας ενεργοποιεί. Ακούγοντας προσεκτικά τα θέλω μας, το τι μας αρέσει και μας κάνει χαρούμενους, στρεφόμαστε σε αυτό που είμαστε προορισμένοι εκ φύσεως να γίνουμε και έτσι επιτυγχάνουμε τους στόχους μας και νιώθουμε ικανοποιημένοι!


Το “Talent Lab”, μια πρωτοβουλία της ManpowerGroup, θα κινητοποιήσει την όρεξή σας να συνθέσετε νέες πρακτικές λύσεις με άξονα την προσωπική και επαγγελματική σας επιτυχία. 


Σχεδιασμένο για να σας χρησιμεύσει, το “Start up yourself” με εισηγήτρια την κα Αντιγόνη Λουμάκου, Strategic and Communication Consultant, είναι ο ιδανικός τόπος για να αισθανθείτε και πάλι ο εαυτός σας! Θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 28 Ιουνίου 2016 στις 16:00-21:00 στα γραφεία της ManpowerGroup, Πύργος Αθηνών, Κτίριο Β’, Λ. Μεσογείων 2-4, Αθήνα.


Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο ενημερωτικό υλικό, που έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Manpowergroup ακολουθώντας τον σύνδεσμο http://bit.ly/1rkUUjc  ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Έφη Παπαϊωάννου στο 211 1069987.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ