Η ESET καλωσορίζει στο Technology Alliance την Safetica, κορυφαία εταιρία προστασίας δεδομένων

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

09 Ιουνίου 2016

Η ESET® ανακοίνωσε ότι η Safetica, κορυφαία εταιρία που παρέχει λύσεις για την προφύλαξη από την απώλεια δεδομένων, αποτελεί μέλος του ESET Technology Alliance. Χάρη στη νέα αυτή σχέση, οι πελάτες της ESET έχουν πλέον τη δυνατότητα να προσθέσουν τη σουίτα DLP της Safetica στην πολυεπίπεδη στρατηγική προστασίας, μέσω του υφιστάμενου συνεργάτη τους εκ μέρους της ESET.

Στην έρευνα της EY «Global Information Security Survey 2015» το 56% των ερωτηθέντων αναφέρει ότι η προφύλαξη από την απώλεια δεδομένων θα αποτελέσει υψηλή προτεραιότητα και το 33% μέση προτεραιότητα για τον οργανισμό τους κατά τη διάρκεια των επόμενων 12 μηνών. Η Safetica απαντάει σε αυτή την ανάγκη με μια πλήρη σουίτα DLP (Data Loss Prevention), η οποία καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απειλών κατά της ασφάλειας που προέρχονται από μια κοινή πηγή - τον ανθρώπινο παράγοντα. Η Safetica υπερασπίζεται εταιρείες έναντι προγραμματισμένων ή τυχαίων διαρροών δεδομένων, κακόβουλες ενέργειες εκ των έσω, θέματα παραγωγικότητας, κινδύνους BYOD και άλλα.

«Η προτεραιότητας μας στην ESET είναι η προστασία των πελατών μας, των δεδομένων τους και των επιχειρησιακών τους υποδομών. Ως εκ τούτου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίζουμε τη Safetica, το νέο μέλος της ESET Technology Alliance. Η σουίτα DLP παρέχει στις εταιρείες ένα ισχυρό, βραβευμένο εργαλείο ενάντια σε όλους τους τύπους απώλειας και διαρροής δεδομένων» δήλωσε ο Jeronimo Varela, Director of Global Sales στην ESET.

«Παλιότεροι και υφιστάμενοι εργαζόμενοι αποτελούν τον πιο κοινό παράγοντα για το 63% όλων των περιστατικών ασφάλειας που αντιμετωπίζουν οι εταιρείες. Στη Safetica, παρέχουμε μία ολοκληρωμένη λύση πρόληψης απώλειας δεδομένων σε εταιρικό επίπεδο, με ολοκληρωμένες εκθέσεις δράσεων που προειδοποιούν ενάντια σε κάθε ύποπτη συμπεριφορά», δήλωσε ο Peter Žikeš, CEO της Safetica.

Ξεκινώντας το 2013, το ESET Technology Alliance αποτελεί μία «συμμαχία» συνεργαζόμενων τεχνολογιών με στόχο την καλύτερη προστασία των επιχειρήσεων μέσα από μία σειρά συμπληρωματικών λύσεων ασφάλειας ΙΤ. Όλα τα μέλη του προγράμματος «ESET Technology Alliance» αποτελούν στρατηγικά επιλεγμένες εταιρίες ασφάλειας που αξιολογήθηκαν με βάση μία σειρά κριτηρίων, ώστε να επεκτείνεται η κορυφαία προστασία σε IT περιβάλλοντα επιχειρήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συγκεκριμένη προσφορά διατίθενται εδώ.

Μάθετε περισσότερα για το ESET Technology Alliance εδώ

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ