Η Huawei πρωτοπορεί και υποστηρίζει τη Daydream, τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης εικονική πραγματικότητα στο κινητό τηλέφωνο

Μελών ΣΕΠΕ

20 Μαΐου 2016

Η Huawei στο πλαίσιο της περαιτέρω ενίσχυσης της συνεργασίας της με την Google, ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι αποτελεί μια από τις πρώτες κατασκευάστριες εταιρίες (ΟΕΜ) που υποστηρίζει το Daydream, τη νέα πλατφόρμα της Google για υψηλής απόδοσης  εικονική πραγματικότητα (VR) στα κινητά τηλέφωνα. Η Huawei προσβλέπει στη συνεργασία της με τη Google, και με άλλους ηγέτες της παγκόσμιας βιομηχανίας, για τη δημιουργία ενός οικοσυστήματος και την παροχή  συναρπαστικών εμπειριών Daydream  στους χρήστες μέσα από σημαντικές καινοτομίες σε συσκευές εικονικής πραγματικότητας, εφαρμογές και περιεχόμενο. 

Η Huawei θα παρουσιάσει συσκευές που δίνουν  τη δυνατότητα της εμπειρίας Daydream, ενσωματώνοντας τα νέα ολοκληρωμένα κυκλώματα Huawei Kirin και Qualcomm. Η Huawei θα κυκλοφορήσει κινητά, ακουστικά και χειριστήρια που θα υποστηρίζονται από την τεχνολογία Daydream, μέχρι το τέλος του 2016. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ