Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Xerox υποστηρίζει τον πρώτο Match Race μόνο για γυναίκες!

xerox
H Xerox επιστρέφει δριμύτερη στην Ιστιοπλοΐα χορηγώντας το 2014 Match Race Women Challenge, τους αγώνες με αποκλειστική συμμετοχή Γυναικών, στις 18 και 19 Οκτωβρίου. Η Xerox, με πλούσια δράση στο παρελθόν όσον αφορά στους Ιστιοπλοϊκούς Αγώνες Ανοικτής θαλάσσης, και με κυρίαρχη θέση στον κλάδο της, υποστηρίζει τους αγώνες, θέλοντας να δώσει μια άλλη διάσταση στο εγχείρημα, τιμώντας την γυναίκα ως εργαζόμενη και ως στέλεχος μιας επιχείρησης.

Το 2014 MRWC διοργανώνεται για πρώτη φορά, φιλοδοξώντας να καθιερωθεί ως μια ετήσια διοργάνωση, αποκλειστικά για γυναίκες. Στόχος είναι να λειτουργήσει σαν καταλύτης για την δημιουργία ομάδων γυναικών και τελικά να βοηθήσει στην ανάπτυξη του match racing γυναικών στην χώρα μας. Η διοργάνωσή του, από το Match Race Academy του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος, έρχεται σε απάντηση του καλέσματος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας (ISAF) για την ανάπτυξη και καλλιέργεια των αγώνων γυναικών. 

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 18 και 19 Οκτωβρίου στο Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο από τις 10.00 έως τις 18.00. Όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό θέαμα μονομαχιών καθώς ο «στίβος» θα στηθεί πολύ κοντά στην στεριά, ακριβώς μπροστά από το εντευκτήριο λιμένος του ΝΟΕ.

Περισσότερες πληροφορίες για το Match Race Academy στο www.ycg.gr/mra

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ