Η SAP αναδείχτηκε ηγέτης για τις Λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων (Data Integration), σύμφωνα με έρευνα της Gartner

Μελών ΣΕΠΕ

21 Δεκεμβρίου 2015

Η SAP αναδείχτηκε ηγέτης σύμφωνα με την έκθεση του 2015 Magic Quadrant της Gartner Inc για τις Λύσεις Ενοποίησης Δεδομένων (Data Integration Tools). Η εν λόγω έκθεση που δημοσιεύθηκε νωρίτερα μέσα στο έτος, αξιολόγησε τις λύσεις Data Integration της SAP και την ανέδειξε ως κορυφαίο πάροχο λογισμικού με βάση την "ικανότητα εκτέλεσης" και την "πληρότητα του οράματος" της για όγδοη συνεχή χρονιά.

«Πιστεύουμε ότι η ανωτέρω έκθεση της Gartner έχρησε τη SAP ηγέτιδα στην κατηγορία Data Integration λόγω της ευρείας γκάμας των καινοτόμων προϊόντων της», δήλωσε ο Philip On, Vice President of Product Marketing της SAP. «Οι λύσεις που διαθέτει η SAP για τη διαχείριση των επιχειρησιακών πληροφοριών, δίνει στους πελάτες της τη δυνατότητα να έχουν εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες αναφορικά με τα Big Data, ενώ παράλληλα διευκολύνει τις επιχειρησιακές τους διαδικασίες είτε αυτές έχουν αναπτυχθεί σε συγκεκριμένη βάση, είτε στο cloud, είτε σε συνδυασμό και των δύο».

Σύμφωνα με τη Gartner «Οι επιχειρήσεις χρειάζεται να βελτιώσουν την υποδομή τους, εστιάζοντας σε λύσεις Data Integration. Τα στελέχη των επιχειρήσεων που διαχειρίζονται τις πληροφορίες, αναγνωρίζουν ότι η ενοποίηση δεδομένων (Data Integration) αποτελεί κρίσιμη λειτουργία ως προς τη συνολική στρατηγική διαχείριση των πληροφοριών της εταιρείας τους. Επιπρόσθετα, αντιλαμβάνονται ότι πλέον είναι απαραίτητο να υιοθετήσουν λύσεις ικανές που θα διευκολύνουν το Data Integration των επιχειρήσεων τους, προάγοντας την ανταλλαγή δεδομένων σε όλη την επιχείρηση».

Οι λύσεις ενοποίησης δεδομένων (Data Integration) της SAP βοηθούν τους πελάτες της να διαχειρίζονται τις πληροφορίες στρατηγικά, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρουν τη δυνατότητα να τις μετατρέπουν άμεσα σε πληροφορία έτοιμη για χρήση. Επιπλέον, με τις λύσεις ενοποίησης δεδομένων (Data Integration) της SAP, οι επιχειρήσεις μπορούν να αντλούν πληροφορίες, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα των δεδομένων τους και επιτυγχάνοντας καλύτερη διαχείριση. 

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ