Νέα Μελών ΣΕΠΕ

H Intel ετοιμάζει συναρπαστικές τεχνολογικές εμπειρίες για την έκθεση CES 2016

intel

Η τεχνολογία βρίσκεται στο προσκήνιο θεαματικών αλλαγών, σχεδόν σε κάθε πτυχή της καθημερινότητας. Στην έκθεση CES 2016, η Intel θα δείξει συναρπαστικές τεχνολογικές εμπειρίες, που ικανοποιούν τις επιθυμίες ενός μεγάλου εύρους καταναλωτών, από τα αθλήματα και τα παιχνίδια, μέχρι την υγεία και την άσκηση, την ψυχαγωγία και πολλά άλλα.

Στο πλαίσιο της εναρκτήριας κεντρικής ομιλίας της Intel στην έκθεση, ο CEO της εταιρείας, Brian Krzanich θα υπογραμμίσει τις κυρίαρχες τάσεις που επιταχύνουν το νέο κύμα της καινοτομίας στην καταναλωτική αγορά και θα δείξει πως η τεχνολογία της Intel επανακαθορίζει τις εμπειρίες σε ένα μεγάλο φάσμα πτυχών της καθημερινότητας. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στο Las Vegas, στο ξενοδοχείο Venetian - αίθουσα Palazzo Ballroom, την Τετάρτη, 5 Ιανουαρίου 2016 στις 6:30 μ.μ., τοπική ώρα, με ώρα προσέλευσης για τον Τύπο και τους ειδικούς αναλυτές, στις 5:15.

Στελέχη της Intel θα συμμετάσχουν σε συζητήσεις και δρώμενα στη CES, για να σχολιάσουν τις τάσεις που διαμορφώνει η τεχνολογία, αλλάζοντας τις εμπειρίες των ανθρώπων.Το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης

(5 Ιανουαρίου, 3:30 – 4:30 μ.μ.) 
Η τεχνητή νοημοσύνη και το γνωσιακό computing έχουν όλες τις προϋποθέσεις να αλλάξουν τον τρόπο, που εργαζόμαστε και ζούμε, αλλά ποιες είναι οι εμπορικές, επαγγελματικές εφαρμογές και πως θα προαγάγουν την ανθρώπινη εργασία; Ο Gayle Sheppard, general manager - Saffron Technology, Intel, μαζί με τον Paul Sallomi της Deloitte, θα αναλύσουν το συγκεκριμένο θέμα.

CES
Cybersecurity Forum: πόσο έξυπνη είναι η συσκευή σας;
(6 Ιανουαρίου, 10:30 – 11:15 π.μ. - Venetian, Level 4, Lando 4301) 
O Gary Davis,  cybersecurity evangelist της Intel, μαζί με άλλα στελέχη του κλάδου, θα συζητήσουν το ρόλο της ασφάλειας καθώς το Internet of Things συνεχίζει να αλλάζει τον τρόπο που εργαζόμαστε και ζούμε.

Πέντε καινοτομίες με μεγάλες προοπτικές
(6 Ιανουαρίου, 3:30 – 4:30 μ.μ. - Las Vegas Convention Center, North Hall, N253) 
Η Genevieve Bell, από την Intel, θα μιλήσει σε συζήτηση, που θα συντονίζει ο Wilson Rothman, συντάκτης τεχνολογίας στην The Wall Street Journal, σχετικά με πέντε τεχνολογίες που θα κινήσουν μια νέα τεχνολογική, καταναλωτική βιομηχανία αξίας $285 δισεκατομμυρίων.

Personalization
και Big Data: διασφαλίζοντας την ιδιωτικότητα του καταναλωτή
(6 Ιανουαρίου, 3:45-5:00 μ.μ.: - Venetian Hotel, Level 4, Room Marcello 4501)
Ο cybersecurity evangelist της Intel, Gary Davis θα συμμετάσχει στο Parks Connections Summit της CES για μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για την ασφάλεια, την οποία θα συντονίσει ο Brad Russell, research analyst, Parks Associates.

Προηγμένα συστήματα wearables
για άθληση
(8 Ιανουαρίου, 10:15-11:15 π.μ.: - Las Vegas Convention Center, North Hall, N253)
Ο Steve Holmes, vice president, New Devices Group και general manager, Smart Device Innovation στην Intel, μαζί με άλλες προσωπικότητες και ο συντονιστής David Pogue, αρθρογράφος τεχνολογίας, Yahoo Tech, θα συζητήσουν τους τρόπους με τους οποίους η τεχνολογία σταθερά επεκτείνεται στο χώρο του αθλητισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ