Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

H Gartner τοποθετεί την Nutanix στους οραματιστές στο Magic Quadrant για τα ενοποιημένα συστήματα

Η Nutanix, ηγέτιδα εταιρία γύρω από την παροχή λύσεων υποδομής για κέντρα δεδομένων επόμενης γενιάς, ανακοίνωσε ότι η Gartner πρόσφατα την τοποθέτησε σε υψηλή θέση στους οραματιστές στο Magic Quadrant που αφορά τα ενοποιημένα συστήματα. Η τοποθέτηση αποτελεί μια επιβράβευση για την εταιρία και την εξαιρετική ανάπτυξη της τα τελευταία δύο χρόνια της και αποδεικνύει τη δέσμευση της Nutanix για την επίτευξη υψηλών λύσεων υποδομής .

Σύμφωνα με την Gartner «Tα ενοποιημένα συστήματα βασίζονται στην καινοτομία και η πλειοψηφία των λύσεων γύρω από αυτά είναι η αποτελεσματική ενοποίηση του server, storage και networking , εξαρτήματα που πωλούνται ως ξεχωριστά προϊόντα. Η τάση και η εξέλιξη για ‘fabric-basedcomputers’ οδηγεί σε μια πιο ομαλή συγχώνευση των τριών στοιχείων ».

Η Nutanix ιδρύθηκε το 2009 προκειμένου για να εκπληρώσει το όραμά της για την εξέλιξη των επιχειρησιακών datacenters στην εποχή του cloud. Η προσέγγιση της εταιρείας βασίζεται σε θεμελιώδεις αλλαγές της τεχνολογίας στον τομέα του enterprise-mobility, consumer-grade design, big data analytics και hybrid cloud αρχιτεκτονικές .

Η Nutanix απλοποιεί το σχεδιασμό, τη διαχείριση και την ανάπτυξη στα επιχειρησιακά κέντρα δεδομένων με 100 % λογισμικό Ολοκληρωμένου Συστήματος που βελτιστοποιεί σχεδόν οποιοδήποτε εικονικό φόρτο εργασίας. Επιπλέον, το καινοτόμο Nutanix Virtual Computing Platform επιτρέπει στους διαχειριστές του ΙΤ να επιλέξουν τη virtualization τεχνολογία που ταιριάζει στο περιβάλλον τους, είτε αυτό είναι VMware vSphere, Microsoft Hyper-V ™, ανοικτού κώδικα KVM ή συνδυασμός.

Τα προϊόντα και οι λύσεις της Nutanix διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρία AlfaVAD, Value Added Solutions Distributor.