Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Impact στα πλαίσια στήριξης του συνεδρίου ήταν Χρυσός Χορηγός στο IT Directors Forum 2015

impactnew

Η Impact στα πλαίσια στήριξης του συνεδρίου ήταν Χρυσός Χορηγός στο συνέδριο IT Directors Forum 2015 του περιοδικού NetWeek  των εκδόσεων Μπούσιας Επικοινωνίες που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015, στο Συνεδριακό Κέντρο ΔΑΪΣ στο Μαρούσι.

Το Συνέδριο βασίστηκε σε επιτυχημένα case studies που παρουσιάστηκαν από Έλληνες και διεθνής CIOs, οι οποίοι απέδειξαν πώς καταφέρνουν να εφαρμόζουν στρατηγικές που να απαντούν στις προκλήσεις της σημερινής εποχής για ευελιξία και καινοτομία και να επιτυγχάνουν την αποδεδειγμένη επιχειρηματική αλλαγή.

Στο συνέδριο, στα πλαίσια της ομιλίας εκ μέρους της Impact o κ. Άλκης Ρουγγέρης, Διευθυντής Marketing της CPI, επίσημου συνεργάτη στην Ηλεκτρονική Τιμολόγηση της Impact, παρουσίασε τη νέα πρωτοποριακή λύση ηλεκτρονικής διαχείρισης παραστατικών @rchive & connect για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

Σκοπός της εφαρμογής @rchive & connect είναι να καλύψει την ανάγκη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την εφαρμογή μιας ποιοτικής λύσης ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης και αυτοματοποιημένης ηλεκτρονικής τιμολόγησης χρησιμοποιώντας την καινοτόμα υπηρεσία Paperless Connect.

Η εφαρμογή @rchive & connect διατίθεται και υποστηρίζεται ήδη μέσω του δικτύου μεταπωλητών της CPI.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ