Το WIND F2G «κολλάει» με το SHAZAM

Μελών ΣΕΠΕ

05 Οκτωβρίου 2015

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μια δημοφιλής νεανική μάρκα, το WIND f2g αλληλεπιδρά με την επιτυχημένη, διεθνή πλατφόρμα Shazam για να προσφέρει μια νέα εμπειρία στους χρήστες του. Κάνοντας Shazam στη διαφήμιση για το WIND f2g που θα εμφανιστεί στην τηλεόραση ή στο YouTube ή στο ραδιόφωνο, οι κάτοχοι WIND f2g αποκτούν αυτόματα 1GB mobile Internet δωρεάν.

Η πλατφόρμα Shazam, που δίνει τη δυνατότητα σε εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως να αναγνωρίσουν όχι μόνο μουσική, αλλά και τηλεοπτικό περιεχόμενο, αναγνωρίζει πλέον και τη νέα καμπάνια WIND f2g.  Για να αξιοποιήσουν την προσφορά, οι πελάτες WIND f2g, απλά και γρήγορα, εγκαθιστούν την εφαρμογή Shazam στο κινητό τους και την ανοίγουν τη στιγμή που δουν ή ακούσουν τη διαφήμιση για το WIND f2g. Μόλις η εφαρμογή αναγνωρίσει το ηχητικό σήμα, εμφανίζεται στην οθόνη του κινητού ένας μοναδικός κωδικός, τον οποίο αποστέλλουν με δωρεάν SMS στο 54900 και αυτόματα κερδίζουν 1GB mobile Internet[i].

«Είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα που μια εταιρεία Τηλεπικοινωνιών παρουσιάζει στους καταναλωτές μια πρόταση με μια αληθινά διαδραστική και διακαναλική εμπειρία»  μας λέει ο Τάκης Πέρκιζας, Brand & Online Director, «είναι μια φρέσκια και πρωτοποριακή ιδέα που φέρνει νέο αέρα στο WIND f2g και συνδυάζει την εμπειρία μέσα από τα παραδοσιακά μέσα (TV, ραδιόφωνο) και τις νεώτερες τεχνολογίες μέσω της εφαρμογής Shazam. Πιστεύουμε ότι οι πελάτες WIND f2g θα την απολαύσουν».

Αντίστοιχα, η Ειρήνη Σαχά, Γενική Διευθύντρια SHAZAM σε Ελλάδα και Κύπρο ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με χαρά καλωσορίζουμε την WIND στο Shazam στην Ελλάδα. Η WIND είναι η πρώτη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα, που αξιοποιεί διευρυμένα και  με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, τις  καινοτόμες διαφημιστικές δυνατότητες Shazam. Όλοι εμείς στο Shazam, ευχόμαστε στη WIND καλή επιτυχία!»

Το Shazam είναι μια ιδιαίτερα επιτυχημένη διεθνής πλατφόρμα που έχει φανατικούς χρήστες και στην χώρα μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Shazam, στην Ελλάδα η πλατφόρμα καταγράφει συνολικά περισσότερους από 3 εκ. χρήστες, ενώ σε μηνιαία βάση  το χρησιμοποιούν περισσότεροι από 750.000  χρήστες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ