Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου στα European Business Awards η INTRASOFT International

Μελών ΣΕΠΕ

30 Σεπτεμβρίου 2014

H INTRASOFT International αναδείχθηκε Εθνικός Πρωταθλητής Λουξεμβούργου (National Champion Luxembourg) στα European Business Awards 2014/15, τα οποία διοργανώθηκαν με επιτυχία για 8η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 24.000 εταιριών από 33 ευρωπαϊκές χώρες.  Τα European Business Αwards είναι ένας ανεξάρτητος θεσμός που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, τις βέλτιστες πρακτικές και την καινοτομία σε εταιρίες ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης.

Αυτή είναι μια πολύ σημαντική διάκριση για την INTRASOFT International, αναδεικνύοντας την ηγετική της θέση στην Ευρώπη και αναγνωρίζοντας επίσημα την αφοσίωση της εταιρίας στην επίτευξη αριστείας και την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών στους πελάτες της σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, κ. Αθανάσιος Κωτσής, δήλωσε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την ανάδειξή μας ως εθνικού πρωταθλητή Λουξεμβούργου, όπου βρίσκεται η έδρα μας από το 1996. Αυτή η βράβευση αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης στον όμιλο της INTRASOFT International, που έχει διεθνή παρουσία σε 18 χώρες, αλλά και μία ισχυρή ένδειξη της πανευρωπαϊκής φήμης του Ομίλου μας."

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ