Φοιτητικό πακέτο F2G πριν ακόμα λάβεις το πάσο σου

Μελών ΣΕΠΕ

01 Σεπτεμβρίου 2015

Η WIND επιβραβεύει τους νέους που πέρασαν με επιτυχία τις πανελλαδικές εξετάσεις δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαύσουν με άλλον αέρα τη φοιτητική τους ζωή αποκτώντας  το φοιτητικό πακέτο F2G πριν ακόμα εγγραφούν ή αποκτήσουν φοιτητικό πάσο από το Πανεπιστήμιο ή το Εκπαιδευτικό ίδρυμα που θα φοιτήσουν.

Το μοναδικό φοιτητικό πακέτο προσφέρει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1,5GB, μόνο με €8 και ενεργοποιείται με μια απλή αποστολή SMS από το κινητό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν το φοιτητικό πακέτο F2G στα καταστήματα WIND και Public σε όλη την Ελλάδα προσκομίζοντας απλά το Ατομικό Δελτίο Επιτυχίας  τους από την ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Παιδείας http://results.it.minedu.gov.gr/ και την ταυτότητά τους. Εναλλακτικά μπορούν να το παραγγείλουν στο www.f2g.gr .

Το πακέτο μπορούν να αποκτήσουν και υφιστάμενοι φοιτητές με επίδειξη του φοιτητικού πάσου ή της φοιτητικής τους ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες είναι διαθέσιμες στο http://www.wind.gr/gr/f2g/ti-kerdizo/foititiko-paketo-f2g/.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ