Προμήθεια εξοπλισμού στη Byte για το έργο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών

Μελών ΣΕΠΕ

03 Σεπτεμβρίου 2014

Με εξοπλισμό δικτυακής ασφάλειας και συστήματα αδιάλειπτης τάσης προμήθευσε η LEXIS Πληροφορική (www.lexis.gr) τη Byte Computer στα πλαίσια της σύμβασης που υπέγραψε η τελευταία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών για την εκτέλεση του έργου «Ανάπτυξη Υποδομής Πληροφοριακών Συστημάτων για την Εφαρμογή της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης σε Κύριους Τομείς Εκκλησιαστικής Διοίκησης».

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του έργου η LEXIS προμήθευσε τη Byte με εξοπλισμό NGFW (Next Generation Firewall) και Load Balancing κορυφαίου οίκου, καθώς και με συστήματα UPS της ηγέτιδας εταιρείας EATON (www.eaton.com).

Η LEXIS διατηρεί μακροχρόνια συνεργασία με τους κατασκευαστές των ανωτέρω προϊόντων ως πιστοποιημένος αντιπρόσωπος και διανομέας και διαθέτει πολυετή εμπειρία και ισχυρή τεχνογνωσία τόσο στον τομέα της δικτυακής ασφάλειας, όσο και στον τομέα της παροχής συστημάτων αδιάλειπτης τάσης.

Η Byte εμπιστεύθηκε τη LEXIS για την προμήθεια του έργου, επιβεβαιώνοντας την επί σειρά ετών μεταξύ τους επιτυχημένη συνεργασία, καθώς και τους κοινούς τους στόχους όσον αφορά στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη και στην παροχή προηγμένων λύσεων, βασισμένων σε υψηλά ποιοτικά στάνταρ.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ