Δυναμική είσοδος της Cyta Ελλάδος στην αγορά κινητής τηλεφωνίας

Μελών ΣΕΠΕ

11 Σεπτεμβρίου 2014

Η Cyta Ελλάδος μπαίνει δυναμικά στην αγορά κινητής τηλεφωνίας, προσηλωμένη στην υλοποίηση της στρατηγικής της για ανάπτυξη και αύξηση της αξίας της.

Σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Πέμπτη 11/9, παρουσίασε στα ελληνικά ΜΜΕ πρωτοποριακά προγράμματα κινητής τηλεφωνίας που τη διαφοροποιούν από τον ανταγωνισμό και δημιουργούν νέα δεδομένα στο χώρο. Η διάσκεψη τύπου πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά της γραφεία στην Αθήνα, με ταυτόχρονη σύνδεση με τα κεντρικά γραφεία της Cyta στη Λευκωσία, μέσω του καινοτόμου συστήματος τηλεπαρουσίασης (telepresence). Συμμετείχαν, ο Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου, η ανώτερη διεύθυνση και στελέχη της Cyta από τη Λευκωσία και η ανώτερη διεύθυνση και στελέχη της Cyta Ελλάδος στην Αθήνα.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Χρίστος Πατσαλίδης, τόνισε ότι η Cyta γεννήθηκε πριν 50 χρόνια στην Κύπρο, δυνάμωσε και εδώ και έξι χρόνια μεγαλώνει στην Ελλάδα. Με σταθερά βήματα στην Ελληνική αγορά και λειτουργώντας με εξωστρέφεια, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο ανάπτυξης των εργασιών της μέσα στο χώρο της κινητής τηλεφωνίας. Έτσι στην πράξη αυξάνει την αξία της προς όφελος της Κυπριακής οικονομίας, της κοινωνίας και των εργαζομένων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cyta Ελλάδος κ. Γεώργιος Κουφάρης, σημείωσε ότι τους τελευταίους δέκα μήνες η εταιρεία διεύρυνε την πελατειακή της βάση και μεταμορφώθηκε από έναν πάροχο 2 play σε 4 play, με την προσφορά υπηρεσιών σταθερής τηλεφωνίας, κινητής, τηλεόρασης και διαδικτύου. Ο Γενικός Διευθυντής της Cyta Ελλάδος κ. Χρίστος Λιμνατίτης, αναφέρθηκε στην ολοκληρωμένη και διαφοροποιημένη προσέγγιση των υπηρεσιών 4 play σε ένα λογαριασμό, αλλά και στον επενδυτικό σχεδιασμό που δίνει τη δυνατότητα στη Cyta Ελλάδος να πρωτοπορεί και να αναπτύσσει νέα προϊόντα για τους πελάτες της. Αναλυτική παρουσίαση των νέων προϊόντων της Cyta Ελλάδος στην κινητή τηλεφωνία έκανε η Διευθύντρια Marketing, κα Μαρίνα Νικολάου.

Η Cyta Ελλάδος (100% θυγατρική της Cyta) είναι ο πρώτος και μοναδικός πάροχος MVNO στην Ελλάδα (Mobile Virtual Network Operator, δηλαδή Εικονικός Πάροχος Κινητής Τηλεφωνίας), κοινή πρακτική σε χώρες του εξωτερικού εδώ και αρκετά χρόνια. Η εταιρεία παρέχει υπηρεσίες κινητής, μέσω των δικών της πόρων και υποδομών, εκτός από το δίκτυο πρόσβασης (ραδιοδίκτυο), για το οποίο γίνεται χρήση υφιστάμενων υποδομών, τρίτου παρόχου κινητής. Έχει τιμηθεί δύο φορές στο συνέδριο της Infocomworld με βραβείο για την Καινοτομία και Ανάπτυξη και για τους ταχύτατους ρυθμούς ανάπτυξης που παρουσίασε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ