Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

INTRALOT: ΜΕ ΑΡΙΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΛΑΒΕ NEO ΕΡΓΟ ΠΑΙΓΝΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΖΟΡΤΖΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ

Η INTRALOT Inc., η θυγατρική του Ομίλου INTRALOT στις ΗΠΑ, ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου με τη Λοταρία της Τζόρτζια (Georgia Lottery Corporation) για την προμήθεια του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών. Η INTRALOT θα παρέχει στη Λοταρία υπηρεσίες για την έναρξη του έργου και τη λειτουργία του κεντρικού συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών iGEM™, συμπεριλαμβανομένου του κεντρικού εξοπλισμού, των site controllers για τα σημεία πώλησης, του τηλεπικοινωνιακού δικτύου που απαιτείται για τη διασύνδεση των site controllers με το κεντρικό σύστημα, καθώς επίσης και υπηρεσίες παροχής αναφορών λειτουργίας, εκπαίδευσης, στελέχωσης και άλλες υποστηρικτικές υπηρεσίες που προβλέπει το συμβόλαιο. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Λοταρίας επέλεξε την INTRALOT ως πάροχο του συστήματος και των σχετικών προϊόντων και υπηρεσιών σε ειδική συνεδρίαση στις 12 Ιουνίου 2014.

Το συμβόλαιο θα έχει ισχύ από την 1η Ιανουαρίου 2015 έως την 31η Δεκεμβρίου 2022 με δυνατότητα τριών επιπλέον μονοετών ανανεώσεων. Συνολικά περίπου 6.000 χώροι ψυχαγωγίας και περισσότερα από 26.000 παιγνιομηχανήματα θα συνδεθούν και θα ελέγχονται από το κεντρικό σύστημα εποπτείας της INTRALOT, iGEM™.

Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Λοταρίας της Τζόρτζια, κα. Debbie Alford, δήλωσε: “Αναμένουμε την έναρξη της συνεργασίας μας με την INTRALOT προκειμένου να προχωρήσουμε στην υλοποίηση ενός αξιόπιστου δικτύου για τον έλεγχο και τη ρύθμιση της βιομηχανίας παιγνιομηχανών. Το νέο σύστημα θα βοηθήσει τη Λοταρία στην εκπλήρωση των στόχων της για την διαχείριση και την έννομη λειτουργία των παιγνιομηχανών στη Πολιτεία της Τζόρτζια”.

Ο κ. Tom Little, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Inc., σχολίασε: “Μας τιμά ιδιαίτερα η εμπιστοσύνη της Λοταρίας της Τζόρτζια προς την INTRALOT. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα είμαστε ο στρατηγικός εταίρος της Λοταρίας και θα την υποστηρίξουμε στην υλοποίηση της στρατηγικής της για την παρακολούθηση των παιγνιομηχανών της Πολιτείας από την αρχή του έργου. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που μας επέλεξε μια από τις σημαντικότερες λοταρίες των ΗΠΑ".

O κ. Ιωάννης Παντολέων, Chief Operating Officer του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: "Η απόφαση της Λοταρίας της Τζόρτζια να αναθέσει στην INTRALOT αυτό το έργο, το 15ο συμβόλαιο μας στις ΗΠΑ, μας ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θα ήθελα να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την αφοσιωμένη ομάδα της INTRALOT στις ΗΠΑ για αυτή τη σπουδαία επιτυχία. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με τη Λοταρία της Τζόρτζια θα υλοποιήσουμε επιτυχώς το έργο προς όφελος της Πολιτείας".

Ο κ. Θεοδόσιος Έγγελης, Director of Gaming Solutions του Ομίλου INTRALOT, προσέθεσε: "Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το νέο μας συμβόλαιο στην Τζόρτζια για την παροχή του συστήματος παρακολούθησης παιγνιομηχανών. Το πρωτοποριακό σύστημα της INTRALOT,  iGEM™, αποτελεί μία ολοκληρωμένη λύση νέας γενιάς για δίκτυα μεγάλης κλίμακας. Η πλήρης σουίτα του συστήματος περιλαμβάνει μία σειρά από εφαρμογές που επιτρέπουν την παροχή υπηρεσιών, όπως διαχείριση σε πραγματικό χρόνο και έλεγχο όλων των παιγνιομηχανημάτων, ενώ παρέχει επίσης στη Λοταρία της Τζόρτζια τη δυνατότητα να αξιοποιήσει την πιο σύγχρονη τεχνολογία και να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τις δραστηριότητές των χώρων ψυχαγωγίας με ασφαλή τρόπο".