Απολαύστε τις εφαρμογές Android™ και ανακαλύψτε το Fastlane

Μελών ΣΕΠΕ

09 Μαΐου 2014

Τα καταστήματα WIND υποδέχονται το Nokia X DS, το πρώτο Nokia που υποστηρίζει εφαρμογές Android παράλληλα με τις πλέον δημοφιλείς υπηρεσίες της Microsoft. Και όλα αυτά μέσα από τη μοναδική εμπειρία του Fastlane, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να προσαρμόσει τη συσκευή του στις δικές του ανάγκες και απαιτήσεις.

Ειδικότερα, το Fastlane συγκεντρώνει τις εφαρμογές και τα παιχνίδια που ο χρήστης χρησιμοποιεί συχνά, την αγαπημένη του μουσική και τις πιο πρόσφατες δραστηριότητες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε ένα σημείο. Αυτό είναι το Fastlane!

Το Nokia X ξεχωρίζει και για την εντυπωσιακή οθόνη 4 ιντσών που διαθέτει, τη μοναδική ποιότητα εικόνας χάρη στη τεχνολογία IPS αλλά  και το υπέροχο λεπτό προφίλ του. Το Nokia X, όμως, δεν είναι απλά όμορφο. Είναι και απίστευτα ανθεκτικό. Χάρη στην προστασία της οθόνης από τις γρατσουνιές και στη δυνατότητα αλλαγής καλυμμάτων, το τηλέφωνό σας μπορεί να αντεπεξέρχεται σε όλες τις δυσκολίες και να διατηρεί την εμφάνισή του αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

Στα πλεονεκτήματα του Nokia X συγκαταλέγονται η χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας, οι δωρεάν χάρτες και πλοήγηση με τα HERE Maps & HERE Drive, η μεγάλη γκάμα χρωμάτων - πράσινο, κόκκινο, κίτρινο, λευκό και μαύρο – αλλά και η εξαιρετικά προσιτή τιμή του στα 129€ ή δωρεάν με το απόλυτο συμβόλαιο W.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά Nokia X DS

Εφαρμογές Android από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών
Οθόνη LCD IPS 4 ιντσών
2πύρηνος επεξεργαστής 1GHz
Δύο κάρτες SIM
Εσωτερική μνήμη 4GB και RAM 512MB
Κάμερα 3MP
Εφαρμογές από το κατάστημα της Nokia και άλλα καταστήματα εφαρμογών

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ