Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Η Xerox στην κορυφή της λίστας με τις Επιχειρήσεις με το Καλύτερο Εργασιακό Περιβάλλον και το 2014

Για μία ακόμα χρονιά, η Xerox Hellas διακρίθηκε για το εργασιακό της περιβάλλον, κατακτώντας τη 2η θέση στα πλαίσια του διαγωνισμού για τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα για το 2014, (2014 Best Workplaces) στην κατηγορία των επιχειρήσεων που απασχολούν 51 έως 250 εργαζομένους.

Η λίστα των Best Workplaces καταρτίζεται κάθε χρόνο στα πλαίσια  του σχετικού  διαγωνισμού που διενεργείται από το Great Place to Work Institute Hellas ,με την ακαδημαϊκή υποστήριξη του ALBA Graduate Business School.

Για την τελική κατάταξη μιας εταιρείας λαμβάνονται υπόψη οι απόψεις του προσωπικού μέσα από την συμπλήρωση σχετικών ερωτηματολογίων (“Trust Index”) κατά 2/3, και κατά 1/3 οι απαντήσεις της διεύθυνσης Ανθρωπίνου Δυναμικού της εταιρείας στο ερωτηματολόγιο “Culture Audit”. Με τον τρόπο αυτό, οι ίδιοι οι υπάλληλοι της Xerox Hellas συνέβαλλαν στην ανάδειξη  της εταιρίας ως ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον, για 5η φορά αποτυπώνοντας τη γνώμη τους στο σχετικό ερωτηματολόγιο.

Με αφορμή τη βράβευση, ο κ. Δημήτρης Δόντας, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Xerox Hellas δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε Xerox και το αποδεικνύουμε διαρκώς. Η συγκεκριμένη διάκριση επισφραγίζει την προσπάθεια όλων μας να εξασφαλίζουμε ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον. Η αναγνώριση έρχεται πρωτίστως από τους ίδιους τους εργαζομένους μας και αυτό αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, που παρά το έντονα δυσμενές οικονομικό περιβάλλον συνεχίζει να έχει την εμπιστοσύνη των δικών της ανθρώπων. Το γεγονός μάλιστα ότι πρόκειται για την πέμπτη μας διάκριση σε ισάριθμες συμμετοχές, πέρα από τιμή και υπερηφάνεια, μας γεμίζει με ακόμα μεγαλύτερη χαρά και αισιοδοξία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ