Έξυπνες, γρήγορες και ποιοτικά ανώτερες συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ από τη Sony

Μελών ΣΕΠΕ

29 Απριλίου 2014

Με τις συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ BDP-S6200 και BDP-S5200, από τη Sony, περνάτε στο επόμενο επίπεδο ψυχαγωγίας, σε μία πιο ευφυή ψυχαγωγία. Αυτές οι συσκευές είναι πιο έξυπνες από ποτέ και σας μεταφέρουν σε έναν συναρπαστικό κόσμο περιεχομένου με εξαιρετικές εικόνες και ήχο, ισχυρή συνδεσιμότητα και εύκολο χειρισμό.

Και τα δύο μοντέλα συσκευών αναπαραγωγής Blu-ray Disc, σίγουρα, θα σας εντυπωσιάσουν, προτού καν αρχίσει η ταινία. Με τη λειτουργία Super Quick Start θα έχετε ταχύτερη απόκριση με εντυπωσιακές εικόνες και εξαιρετικά χαρακτηριστικά ήχου.

«Καθρεφτίστε» το smartphone στην οθόνη της τηλεόρασής σας

Μην τα κρατάτε όλα για τον εαυτό σας! Με τη λειτουργία Screen mirroring μέσω Miracast™ μπορείτε να προβάλλετε, σε μεγάλο μέγεθος, ότι υπάρχει στο smartphone ή το tablet, με λειτουργικό Android[i], στην οθόνη της τηλεόρασής σας. Δεν χρειάζεστε ούτε δρομολογητή Wi-Fi, ούτε σύνδεση στο Internet, ούτε ειδικές εφαρμογές. Διασκεδάστε δείχνοντας στην παρέα σας βίντεο από το Internet, το YouTube, παιχνίδια και άλλα. Ό,τι υπάρχει στην οθόνη του κινητού σας στέλνεται ασύρματα στη συσκευή αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ για να το απολαύσετε στην τηλεόρασή σας.

Σταθερό streaming

Η απόδοση Wi-Fi εκτινάσσεται με μία εξαιρετικά ευαίσθητη κεραία και μια μονάδα μέσα στη συσκευή αναπαραγωγής που «τραβάει» τα αδύναμα σήματα από δρομολογητές που βρίσκονται στο σπίτι, ακόμα και πιο μακριά από τη συσκευή. Τώρα πια, δεν υπάρχει ανάγκη να ανησυχείτε που θα τοποθετήσετε τη συσκευή, για να έχει την καλύτερη ποιότητα, όταν κάνετε streaming σε βίντεο Full HD μέσα στο οικιακό σας δίκτυο – ακόμα και σε περιεχόμενο 3D.

Περισσότερα codecs, περισσότερο περιεχόμενο

Η Sony σάς κακομαθαίνει… Οι συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc BTP-S620 και BTP-S5200 σάς δίνουν τη δυνατότητα να απολαμβάνετε μια πολύ μεγάλη γκάμα αρχείων και περιεχόμενου. Μπορείτε να αναπαράγετε ταινίες, μουσική και φωτογραφίες, που είναι αποθηκευμένες σε μονάδες USB ή στο server του οικιακού δικτύου σας. Ποτέ δεν είχατε τόσες πολλές επιλογές αναπαραγωγής, αφού όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν επιπλέον codec βίντεο για ταινίες .mkv.

Δεν μπορείτε να περιμένετε!

Η λειτουργία Super Quick Start «ξυπνάει» τη συσκευή σας άμεσα. Αποκτήστε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το Internet και εφαρμογές πιο γρήγορα από ποτέ, με χρόνο εκκίνησης που δεν ξεπερνά το ένα δευτερόλεπτο. Το περιεχόμενο της συσκευής Blu-ray Disc αναπαράγεται ταχύτατα. Βάλτε μέσα το δίσκο, κλείστε το και πολύ γρήγορα θα βλέπετε την ταινία σας. Η μονάδα οδήγησης του δίσκου είναι πιο αθόρυβη και με μεγαλύτερη αντοχή, χάρη σε ένα σφραγισμένο μηχανισμό, που είναι ανθεκτικός στη σκόνη και μειώνει το θόρυβο αναπαραγωγής σε ψίθυρο, ενώ παράλληλα, διασφαλίζει ακριβή αναπαραγωγή, χωρίς λάθη.

Δείτε και ακούστε με περισσότερες λεπτομέρειες

Το κορυφαίο μοντέλο S6200 αναβαθμίζει την αγαπημένη σας συλλογή δίσκων Blu-ray Disc™ σε ποιότητα 4K Ultra HD, με τέσσερις φορές περισσότερα pixels από την Full HD. Θα εκτιμήσετε τις πολλές λεπτομέρειες που φέρνουν μια φρέσκια πνοή σε όλες τις αγαπημένες σας ταινίες, όταν τις βλέπετε σε τηλεόραση 4K.

Ακόμα και η ποιότητα βίντεο web εκτινάσσεται με το IP Content Noise Reduction Pro, που διαθέτει ο γρήγορος διπύρηνος επεξεργαστής. Τα βίντεο κλιπ χαμηλής ανάλυσης που έχετε κάνει streaming από το internet, φαίνονται πιο ευκρινή και πιο καθαρά, με χαμηλότερο θόρυβο και πλούσια υφή και φυσικές διαβαθμίσεις στον τόνο.

Εξαιρετικός ήχος

Οι φετινές συσκευές αναπαραγωγής Blu-ray Disc™ συνδυάζουν την εξαιρετική φωτογραφία με τον καλύτερο από ποτέ ήχο. Το Digital Music Enhancer συνδυάζει τις μοναδικές τεχνολογίες ήχου της Sony για ένα soundtrack που θα σας προσφέρει μεγάλη ικανοποίηση – είτε βλέπετε βίντεο στο Internet, είτε ακούτε τη μουσική συλλογή σας σε MP3, που είναι συνδεδεμένο σε μονάδα οδήγησης USB. Με το Digital Music Enhancer αποκαθίστανται ακόμα και οι πιο διακριτικές λεπτομέρειες σε υψηλή συχνότητα, οι οποίες χάνονται όταν ακούτε υπερ-συμπιεσμένα ψηφιακά μουσικά αρχεία, καθώς και η χαμένη δυναμική σε ηχητικά κομμάτια με χαμηλά bit, για να ζήσετε μια πιο φυσική και μεγαλειώδη ακουστική εμπειρία.


[i] Συμβατό με κινητές συσκευές Wi-Fi CERTIFIED Miracast™ με Android 4.2 και μεταγενέστερη έκδοση

 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ