ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ INTRALOT ΣΤΗΝ ΜΑΛΤΑ

Άλλων Επιχειρήσεων/ Φορέων

24 Απριλίου 2014

Η θυγατρική της INTRALOT στην Μάλτα, Maltco Lotteries, απέσπασε δύο σημαντικές πιστοποιήσεις, επιτυγχάνοντας το υψηλότερο επίπεδο πιστοποίησης (Επίπεδο 4) για την υπεύθυνη συμμετοχή στα τυχερά παιχνίδια  (Responsible Gaming) από την Παγκόσμια Ένωση Λοταριών (WLA) και την αντίστοιχη πιστοποίηση Responsible Gaming από την Ευρωπαϊκή Ένωση Λοταριών (EL). Η πιστοποίηση της Maltco από τις δύο μεγαλύτερες Ενώσεις Λοταριών διεθνώς, οι οποίες αριθμούν περισσότερα από 100 μέλη παγκοσμίως, αποτελεί ιδιαίτερη διάκριση για την εταιρεία.

“Είμαστε πολύ υπερήφανοι στην Maltco γι’ αυτή τη διπλή πιστοποίηση. Αποτελεί ένα πολύ σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία μας, καθώς είμαστε η πρώτη τοπική εταιρεία που επιτυγχάνει αυτές τις πιστοποιήσεις υψηλού κύρους, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί διάκριση και για ολόκληρη τη χώρα”, σχολίασε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Maltco, ο Δρ. Ιωάννης Κατάκης. "Μέσω αυτής της πιστοποίησης της Maltco, η Μάλτα θα αποτελέσει πρότυπο και θα αποκτήσει εξαιρετική φήμη σε διεθνή κλίμακα."

“Οι αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής του Ομίλου INTRALOT. Η Maltco ως μέλος του Ομίλου έχει υιοθετήσει αυτή την πολιτική και εφαρμόζει πιστά τις πρακτικές του responsible gaming, ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μας συναρπαστικές, και ταυτόχρονα ασφαλείς και υπεύθυνες εμπειρίες παιχνιδιού", προσέθεσε.

Ο κ. Jean-Luc Moner-Banet, Πρόεδρος της WLA, πρόσθεσε: "Αυτό είναι πραγματικά ένα σημαντικό επίτευγμα για την εταιρεία, η οποία πέτυχε το 4ο επίπεδο της πιστοποίησης, το υψηλότερο επίπεδο με το οποίο μπορεί να πιστοποιηθεί μία Λοταρία.”

Ο Πρόεδρος της EL, κ. Friedrich Stickler, σχολίασε: “H αναγνώριση από την European Lotteries σε ένα τόσο σημαντικό θέμα είναι πράγματι ένα τεράστιο ορόσημο, όχι μόνο για τη Maltco Lotteries αλλά και για τη Μάλτα. Συγχαίρω όλα τα μέλη της ομάδας της Maltco για τη σκληρή τους προσπάθεια προκειμένου να επιτύχουν αυτόν το στόχο.”.

Η Maltco πιστοποιήθηκε μετά από διεξοδικό έλεγχο που πραγματοποίησε διεθνής ελεγκτική εταιρεία, η οποία διαπίστωσε πως η εταιρεία ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση αυτών των πιστοποιήσεων. Η εταιρεία υπογράμμισε ότι στόχος της είναι η ψυχαγωγία των παικτών μέσω των παιχνιδιών της με απόλυτα υπεύθυνο τρόπο.  

Εκ μέρους της Maltco Lotteries Ltd, o Δρ. Ιωάννης Κατάκης ευχαρίστησε την WLA και την EL για αυτή την αναγνώριση και εξέφρασε τη δέσμευση της εταιρείας να προάγει περαιτέρω την αφοσίωση της στις αρχές του responsible gaming. Η επίσημη τελετή πιστοποίησης από την EL θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούνιο στην Λισαβόνα κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου “EL Industry Days”. H επίσημη πιστοποίηση από την WLA θα πραγματοποιηθεί στη Ρώμη, στο πλαίσιο του “World Lottery Summit”, τον επόμενο Νοέμβριο.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ - ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

ΤΕΥΧΟΣ

43

Α. Τσίπρας, Κ. Μητσοτάκης, EITO, Cisco, Accenture, PwC, IDC, WEF, Focus Bari

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ