Η συμμετοχή της Cisco στο Mobile World Congress 2014 - Απελευθερώστε τις Δυνατότητες του Mobile Internet

Στο Mobile World Congress 2014, που έλαβε χώρα στη Βαρκελώνη της Ισπανίας, η Cisco, μέσα από ένα πλήθος δραστηριοτήτων και επιδείξεων, παρουσίασε το όραμα της εταιρείας για το πώς να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες και τα δυνητικά οφέλη της κινητικότητας στο Internet of Everything.

Με την πιο ανοιχτή, ολοκληρωμένη και ευέλικτη προσέγγιση της βιομηχανίας σε software-defined networking (SDN) και network function virtualization (NfV), η Cisco επέκτεινε την γκάμα προϊόντων virtualization για παρόχους υπηρεσιών, με την ανακοίνωση του Cisco® Evolved Services Platform (ESP), βασικό συστατικό της στρατηγικής της εταιρείας για ανοικτά δίκτυα Cisco Open Network Environment (ONE), το οποίο λειτουργεί σε συνδυασμό με την υποδομή της αρχιτεκτονικής. Μέσω παραδειγμάτων χρήσης που καλύπτουν όλο το εύρος της αρχιτεκτονικής και των εργασιών ενός παρόχου υπηρεσιών, η Cisco παρουσίασε πώς αυτές οι νέες δυνατότητες μπορούν να αυξήσουν τα έσοδα, να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και να ενισχύσουν την ευελιξία.

Ο John Chambers, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “The Battle of the Multiscreen Home” στο πλαίσιο των Mobile World Congress Live Keynotes, όπου ηγετικά στελέχη εταιρειών από όλο τον κόσμο παρουσίασαν το όραμά τους για το μέλλον της τεχνολογίας κινητών συσκευών.

Η Cisco φιλοξένησε επίσης μια σειρά από επιδείξεις, όπου παρουσιάστηκε πώς η συνεργασία μεταξύ της εταιρείας και παρόχων υπηρεσιών μεταμορφώνουν τις εμπειρίες των χρηστών με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, κερδίζουν νέες αγορές χάρη στα ελαστικά, εικονικά και φυσικά,  δίκτυα mobile Internet, αξιοποιούν οικονομικά και βελτιστοποιούν εφαρμογές με δίκτυα experience-aware.