Νέα Μελών ΣΕΠΕ

Δωρεάν διαδικτυακά Εργαλεία Πωλήσεων της Xerox με πολλαπλά οφέλη για του Συνεργάτες της

Οι συνεργάτες της Xerox έχουν πλέον πρόσβαση σε ένα ενισχυμένο website, εύκολο στην πλοήγηση και μέσω κινητού τηλεφώνου, όπου μέσω του ανανεωμένου και εξελιγμένου SMART Centre της Xerox, μπορούν να «κατεβάζουν» χρήσιμα και ανταγωνιστικά εργαλεία και υλικά για το marketing, τις πωλήσεις και την εκπαίδευση. Το προϋπάρχον και πλέον ανανεωμένο SMART Centre, το όνομα του οποίου αποτελεί ακρωνύμιο των λέξεων Sales, Marketing, Analysis, Research και Training συνιστά εργαλείο επιχειρηματικής ανάπτυξης της Xerox για να βοηθήσει τους συνεργάτες της να αυξήσουν τις πωλήσεις τους.

Το συγκεκριμένο website προσφέρει λύση σε πολλές χρονοβόρες «προκλήσεις», που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα στελέχη πωλήσεων – από την αναζήτηση πληροφοριών για ένα προϊόν ή έναν κλάδο μέχρι τη δημιουργία αναλυτικών προτάσεων.

«Το SMART Centre είναι ένα σημαντικό εργαλείο στη διάθεση των πωλητών, το οποίο διευκολύνει τη διεξαγωγή έρευνας, τη συγκριτική ανάλυση και το σχεδιασμό προωθητικών υλικών. Προσφέρει ένα ιδιαίτερα σημαντικό πλεονέκτημα στους συνεργάτες μας, μειώνοντας σημαντικά τις διαδικασίες πώλησης με αποτέλεσμα να τους βοηθά να κλείνουν περισσότερες συμφωνίες πιο γρήγορα», ανέφερε ο Douraid Zaghouani, Πρόεδρος, Channel Partner Operations, Xerox Technology.

Το SMART Centre, το οποίο είναι πλέον παγκοσμίως διαθέσιμο σε 22 γλώσσες, προσφέρει στους συνεργάτες της Xerox τη δυνατότητα:

  • Να χρησιμοποιούν διαδραστικά εργαλεία για να προτείνουν τον κατάλληλο συνδυασμό προϊόντων στους πελάτες τους
  • Να αναγνωρίζουν ανταγωνιστικές ευκαιρίες με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων πωλήσεων
  • Να δημιουργήσουν συνεργατικές, εξατομικευμένες προτάσεις, με τη χρήση διαδραστικών πόρων marketing
  • Να απλοποιήσουν την ενημέρωση για νέες τάσεις και την εκπαίδευση με διαδραστικά μαθήματα κατάρτισης
  • Να εντοπίσουν συζητήσεις στα social media σχετικά με τον κλάδο μέσα από RSS feeds, newsletters, tweets και videos
  • Να έχουν πρόσβαση σε σχετικό περιεχόμενο από desktop browser, tablet ή smartphone

Νέο website για την προσέλκυση συνεργατών
Με το νέο website “Partner With Xerox”, οι μελλοντικοί συνεργάτες μπορούν εύκολα να αναγνωρίσουν το δικό τους επιχειρηματικό μοντέλο και να βρουν το κατάλληλο γι’ αυτούς πρόγραμμα συνεργασίας με την Xerox.

Με το εύρος συσκευών και λύσεων διαχείρισης εγγράφων της Xerox, οι μελλοντικοί συνεργάτες μπορούν να αποκτήσουν νέες πηγές εσόδων, συνδέοντας την τεχνολογία και τη διαχείριση εκτυπώσεων της Xerox με τις δικές τους λύσεις, βοηθώντας τους πελάτες τους να απλοποιήσουν τον τρόπο εργασίας τους.

Τα οφέλη περιλαμβάνουν: εκπτώσεις, δυνατότητες πιστοποίησης, τεχνική υποστήριξη, καθώς και  υποστήριξη στους τομείς business και marketing.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ