Η ATC δίνει δυναμικά το παρόν της σε διεθνείς εκθέσεις στο χώρο των media

Μελών ΣΕΠΕ

04 Οκτωβρίου 2013

Η ATC συμμετέχει σε μια σειρά διεθνών εκθέσεων και συνεδρίων για την προώθηση της πλατφόρμας newsasset, ενός αναγνωρισμένου λογισμικού σχεδιασμένου για την κάλυψη των αναγκών των Μέσων Ενημέρωσης, που μοναδικά ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις του χώρου. Η καινοτομία της πλατφόρμας newsasset βρίσκεται στην απλουστευμένη ροή εργασιών της δημοσιογραφικής ύλης που προσφέρει και την γρήγορη και αυτοματοποιημένη αποστολή της σε πολλαπλά κανάλια διανομής.

• Στην World Publishing Expo 2013,  7-9 Οκτωβρίου 2013 στο Βερολίνο.
  • Χορηγός στο συνέδριο του δικτύου MINDS International, 10 Οκτωβρίου 2013
    Πρόκειται για ένα δίκτυο 22 κορυφαίων ειδησεογραφικών πρακτορείων από όλο τον κόσμο, τα μέλη του οποίου συνεργάζονται για την ψηφιακή ανάπτυξη των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Το δίκτυο παρέχει στα μέλη του πολύτιμη τεχνογνωσία καθώς και καινοτόμα προϊόντα για τους πελάτες τους στο χώρο των media.
  • Στην GITEX 2013, 20-24 Οκτωβρίου 2013 στο Ντουμπάϊ
    Πρόκειται για την ετήσια παγκόσμια εμπορική συνάντηση στον τομέα της τεχνολογίας, που αποτελεί ταυτόχρονα και την πύλη εισόδου για όσους ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν σε ολόκληρη την περιοχή της Μέσης Ανατολής.
  • Στην  Publishing Expo 2013, 12-15 Νοεμβρίου στη Μόσχα, Ρωσία
    Πρόκειται για το Ετήσια Επαγγελματικό Φόρουμ των Ρώσων εκδοτών. Συμμετέχουν επαγγελματίες του κλάδου των εκδόσεων, εκτυπώσεων, διαφήμισης, βιομηχανίας χαρτιού, προϊόντων και υπηρεσιών για την εκδοτική βιομηχανία καθώς και κυβερνητικοί εκπρόσωποι.
.Πρόκειται για την κατεξοχήν παγκόσμια ετήσια έκθεση αφιερωμένη σε τεχνολογίες διανομής ειδησεογραφικού περιεχομένου μέσω διαφόρων καναλιών όπως έντυπο, on line, mobile, tablets. Προσελκύει εκδότες από όλο τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ